Έβαλαν ήδη στο αεροπλάνο τον Τιμούρ

Τελειωμένη θεωρούν την απόφαση για απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια από την ΑΕΚ η πολλά από τα Μέσα της Ελλάδας. Παρά τη νίκη επί της Λάρισας με 2-1 θεωρείται μη ανατρέψιμη η κατάσταση για την ομάδα της Αθήνας.
 
Θυμίζουμε ότι το όνομα του Γεωργιανού τεχνικού προωθείται στην κορυφή της λίστας των ιθυνόντων της Ανόρθωσης για αντικατάσταση του Αντόνιο Πούτσε, με τον οποίο βρέθηκε η λύση για διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.
 
Δείτε σχετικά αποσπάσματα από ελληνικές ιστοσελίδες:
-sdna.gr
«Η ΑΕΚ δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία που της δόθηκε να πάει χαμένη. Τα λάθη έχουν αναγνωριστεί και ήρθε η ώρα να διορθωθούν. Χωρίς άλλη ήττα. Και η ΑΕΚ ψάχτηκε από την Δευτέρα μετά το Καραϊσκάκη για προπονητή και ο Τιμούρ ψαχτηκε αν κρίνουμε από όσα βγαίνουν προς τα έξω από την Ανόρθωση.
Η Τρίτη είναι μια πολύ καλή μέρα για να προχωρήσουν τα πράγματα ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι και το κυριότερο η ΑΕΚ να κάνει την απαραίτητη αλλαγή με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ισόβαθμη με τον ΠΑΟ και μόλις 2 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ξαφνικά ομάδαρα και θα φανεί σύντομα αυτό».
 
-contra.gr
«Προφανώς ο Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα δεν γνώριζε καν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, τα πράγματα να είναι ακόμα χειρότερα σε σχέση με αυτό που περιέγραψε. Η κατάσταση σε ότι αφορά το θέμα της παραμονής του στην ΑΕΚ είναι ανοιχτή και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.
Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά κομβική ως προς το πότε ακριβώς θα φύγει ο Κετσπάγια. Το ότι θα φύγει είναι δεδομένο και πλέον η όλη ιστορία βρίσκεται στο πόσο γρήγορη κίνηση μπορεί να γίνει για τον επόμενο. Για τον Τιμούρ πάντως, η ουσία είναι πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Στις υπόλοιπες ειδήσεις της ημέρας, ο Κετσπάγια όρισε τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα στις 5 το απόγευμα και η… επιβίωση στην ΑΕΚ φαίνεται ότι θα κριθεί, όχι ανάλογα με τις εβδομάδες που είπε ο Τιμούρ αλλά ανάλογα με τις ώρες και τις αποφάσεις».
 
-sport-fm.gr
«εξελίξεις για το μέλλον του Γεωργιανού προπονητή και να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας. Η εικόνα της «Ένωσης», που ούτε στο χθεσινό ματς ήταν αρκούντως πειστική, αλλά κυρίως η διαφορά φιλοσοφίας που αποδεικνύεται πως έχει με το όραμα των διοικούντων για μια πιο επιθετική και παραγωγική ομάδα οδηγούν-όπως όλα δείχνουν-στο διαζύγιο. Το γυαλί ράγισε για τα καλά μετά τους αγώνες με Ηρακλή και Ολυμπιακό και παρότι ο Κετσπάγια παρέμεινε στη θέση του στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, το κλίμα δεν άλλαξε και παρέμεινε εις βάρος του».