Υποψήφιος δήμαρχος για ένα καλύτερο Ύψωνα ο Παντελής Γεωργίου

 Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Ύψωνα ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος, Παντελής Γεωργίου.
Όπως αναφέρει στη σχετική εξαγγελία, η απόφασή του να καταθέσει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για δήμαρχος Ύψωνα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές λήφθηκε μετά από εκτεταμένο διάλογο με την τοπική κοινωνία, οργανωμένα σύνολα του δήμου και με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Η πενταετής θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος, οι εμπειρίες και οι γνώσεις που κερδήθηκαν διατελώντας Πρόεδρος της Εκτελεστικής/Τεχνικής Επιτροπής, και μέλος των Επιτροπών Παραπόνων, Προσφορών και Επιτροπής Προσωπικού, καθώς επίσης και οι διοικητικές μου ικανότητες, θεωρώ πως αποτελούν τα κύρια εφόδια που απαιτούνται για διεκδίκηση της Δημαρχίας», σημειώνει στην εξαγγελία της υποψηφιότητάς του ο κ. Γεωργίου.
«Τα τελευταία χρόνια», σημειώνει, «μέσα από την εμπλοκή μου στο νεοσύστατο Δήμο Ύψωνα, διαπιστώθηκε σε εκτενή βαθμό η μη υλοποίηση αποφάσεων που παίρνονταν κατά καιρούς από το Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται η επιθυμητή πρόοδος, η πάταξη της παρανομίας και η ανάπτυξη της διαφάνειας. Σε μια εποχή όπου ο απλός πολίτης έχει περιθωριοποιηθεί, όπου μοναδικό σκεπτικό στην εκτέλεση αποφάσεων είναι η ψηφοθηρία, όπου το όραμα έχει σταματήσει εκεί όπου ξεκίνησε το προσωπικό κέρδος, θεωρώ και φιλοδοξώ ότι η υποψηφιότητα μου θα δώσει διέξοδο και νέα προοπτική στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας Δήμου.
Μέσα από μια σειρά αναπτυξιακών έργων, κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων, περιβαλλοντικής και αθλητικής ανάπτυξης και διοικητικής μεταρρύθμισης ευελπιστώ να καταστήσω τον Ύψωνα ως ένα Δήμο πρωτοποριακό, αναπτυξιακό και ανθρωποκεντρικό με κοινωνικό πρόσωπο. Ως ένα Δήμο όπου τα προβλήματα του πολίτη θα βρίσκουν εύκολα λύσεις, όπου οι επιχειρήσεις θα μπορούν να λειτουργούν εύρυθμα χωρίς να χρειάζεται η συνεχής παρέμβαση τους για να εκτελούνται τα αυτονόητα, όπου η εμπλοκή του πολίτη θα είναι ενεργή και θα έχει λόγο στην διοίκηση και ανάπτυξη του τόπου του.
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Δήμος χρειάζεται μια νέα ηγεσία που θα εργάζεται με συλλογικό πνεύμα, με σύνεση και διαφάνεια, έτσι ώστε να παράγεται έργο με ταχείς και αποτελεσματικούς ρυθμούς. Είναι καιρός για την κοινωνία να αντιδράσει και για όλες τις δημιουργικές δυνάμεις να συσπειρωθούν για να αποτελέσει ο Ύψωνας ένα αξιοζήλευτο τόπο».
 
 

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις