Κάθε εκατό ψηφοφόροι και ένας υποψήφιος Δήμαρχος στα Λεύκαρα
10:41 - 18 Οκτωβρίου 2016

Ο λόγος για τον παραδοσιακό Δήμο των Λευκάρων όπου με τον ρυθμό που πάνε τα πράγματα, σχεδόν για κάθε 100 ψηφοφόρους θα αναλογεί και ένας υποψήφιος Δήμαρχος.
Σημειώνεται πως οι εγγεγραμμένοι δημότες των Λευκάρων που ψηφίζουν στις δημοτικές ανέρχονται γύρω στους 900 και ήδη πέντε άτομα έχουν- επίσημα ή ανεπίσημα- εκδηλώσει ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιοι και δεν αποκλείεται όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να προκύψουν και άλλοι.
Οι παλιοί, οι νυν οι νέοι και οι… αγγρισμένοι
Ήδη την υποψηφιότητα του για την Δημαρχία των Λευκάρων εξήγγειλε και έτυχε στήριξης από τον ΔΗΣΥ, ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης της ΕΔΕΚ αλλά και δήμαρχος από 1992 μέχρι το 2006 Σοφοκλής Σοφοκλέους.
Ενδιαφέρον έχει επιδείξει επίσης και ένας παραδοσιακός ΕΔΕΚίτης που πλέον ωστόσο δεν βρίσκεται και στην αρμονικότερη συνεργασία με το κόμμα, ο Μιχάλης Κωσταντίνου.
Με τα δεδομένα λοιπόν που υπάρχουν αυτή την στιγμή, και αν υποβληθούν τελικά όλες οι υποψηφιότητες, δεν αποκλείεται τα Λεύκαρα να σημειώσουν και ρεκόρ εκλογής δημάρχου με τον μικρότερο αριθμό ψήφων. Εάν μάλιστα οι διαφορές είναι μικρές δεν αποκλείεται, λαμβάνοντας υπόψη και την αναμενόμενη αποχή, να εκλεγεί δήμαρχος με μία χούφτα ψήφους… Πραγματικά όμως μια χούφτα!!!