Άφαντοι οι ληστές της υπεραγοράς της και του επιχειρηματία της Λεμεσού

Μετά τη ληστεία με λεία της εισπράξεις υπεραγοράς  χθες στην Λεμεσό, θρασείς ληστές αποπειράθηκαν ν’ αρπάξουν τα μεσάνυχτα τις εισπράξεις από ιδιοκτήτη καταστημάτων τουριστικών ειδών.

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομίας Λεμεσού για εντοπισμό των θρασύτατων ληστών, που αποκόμισαν λεία μεγαλύτερη των 80 χιλιάδων ευρώ χθες, που αποτελούσε την είσπραξη του τριημέρου από Υπεραγορά της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα γίνεται εκ νέου ένας πιο προσεκτικός έλεγχος της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες, αφού θεωρείται σίγουρο πως παρακολουθούσαν το όχημα της χρηματαποστολής και στους 7 σταθμούς που έκανε προηγουμένως για παραλαβή χρημάτων από καταστήματα.

Εκτός του κλεμμένου αυτοκινήτου που έκαψαν οι δράστες της ληστείας για να «σβήσουν» τα ίχνη τους, σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που έχει κλαπεί από άλλη πόλη και μεταφέρθηκε στη Λεμεσό.

Από την Αστυνομία εξετάζεται κατά πόσο η μοτοσικλέτα συνδέεται με τους ληστές.  Πιο προσεκτικά ελέγχονται και τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής, από ειδικούς που υποστηρίζουν τις έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Οι αστυνομικοί εξεταστές αναμένουν να λάβουν πληροφορίες από τις καταγραφές των καμερών, αφού οι δύο υπάλληλοι-θύματα των ληστών, λόγω σύγχυσης, αδυνατούν να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στην Αστυνομία. Οι ληστές, όπως εκτιμάται από τις λίγες λέξεις που άρθρωσαν με σπαστά κυπριακά, φαίνεται να είναι ξένοι, εγκατεστημένοι στην Κύπρο.

Νέος πονοκέφαλος για την Αστυνομία

Στο μεταξύ στο κυνήγι των δραστών της αποτυχημένης μεσονύχτιας απόπειρας ληστείας, σε βάρος κύπριου επιχειρηματία, βρίσκεται η Αστυνομία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του παραπονούμενου πρόκειται για δύο πρόσωπα λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70. 

Οι δύο κουκουλοφόροι επιχείρησαν τον κύπριο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη σειράς καταστημάτων τουριστικών ειδών, μέσα στην αυλή του σπιτιού του,  στην οδό Ρήγα Φεραίου στη Λεμεσό.

Μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ της κατοικίας του δέχτηκε την επίθεση των δύο επίδοξων ληστών με σπρέι και ρόπαλο. Παρά το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι και το ψέκασμα στο πρόσωπο, ο επιχειρηματίας αντιστάθηκε κι ανάγκασε τους δράστες να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να φύγουν άπρακτοι. Εντός του οχήματος υπήρχε ο χαρτοφύλακας του επιχειρηματία που περιείχε 2 χιλιάδες ευρώ.

Μετά την αποχώρηση των δραστών ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, για περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και στα μάτια.     

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή