Δίνει τα «κλειδιά» στον Τιμούρ ο Πουλλαΐδης

Λατρεύτηκε όσο κανείς από τους φίλους της Ανόρθωσης. Έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της «Κυρίας» οι οποίοι έπιναν- οι πλείστοι πίνουν ακόμα- νερό στ’ όνομά του.
 
Από τον Απρίλη του 2009 οπόταν αποχώρησε από τον πάγκο της «Κυρίας», άπαντες πίστευαν ότι θα έρθει η μέρα που θα επιστρέψει στο γήπεδο όπου δοξάστηκε και έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της Ανόρθωσης.
 
Ο Χρίστος Πουλλαΐδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τιμούρ Κετσπάγια κατά τη διάρκεια της ημέρας ενημέρωσε τον Γεωργιανό τεχνικό για την απόφαση του να του παραδώσει εν λευκώ τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος.
 
Το διαζύγιο του Τιμούρ Κετσπάγια με την ΑΕΚ άνοιξε την πόρτα για επιστροφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου και οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές. Από πλευράς Ανόρθωσης για πρώτη φορά είναι έτοιμοι να δείξουν με κάθε τρόπο στον Κετσπάγια την επιθυμία τους να επιστρέψει στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", ενώ και εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας προσπαθούν με μηνύματα αγάπης να πείσουν τον Κετσπάγια να πει το πολυπόθητο "ναι". Πλέον, μένει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Γεωργιανός προπονητής/