Δεν επιστρέφει ως υπάλληλος στην Ανόρθωση ο Ανδρέας Παντελή

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Ανόρθωσης Χρίστου Πουλλαΐδη έγινε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της «Κυρίας» Ανδρέα Παντελή, στην οποία ζητήθηκε από τον διοικητικό ηγέτη της Ανόρθωσης η γνώμη του κ. Παντελή για την κάκιστη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η Ανόρθωση.
 
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ο Ανδρέας Παντελή συναντήθηκε με τον Χρίστο Πουλλαΐδη λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο ΓΣΖ αλλά και την περασμένη Πέμπτη (13/10), δύο μέρες πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.
 
Πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ από το στενό περιβάλλον του κ. Παντελή αναφέρουν ότι εξέφρασε την άποψη πως η Ανόρθωση είναι στελεχωμένη με ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, ενώ επέρριψε ευθύνες και στην τεχνική ηγεσία.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε παρών στη μία συνάντηση ήταν και ο Αλμπέρτο Μπενίτο στον οποίο ο κ. Παντελή τόνισε τα πιο πάνω.
 
Ο Χρίστος Πουλλαΐδης ζήτησε από τον Ανδρέα Παντελή να επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου, χωρίς ωστόσο οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε εις βάθος συζήτηση.
 
Η αγάπη του Ανδρέα Παντελή για την Ανόρθωση είναι δεδομένη και σαφώς δεν μένει αδιάφορος με την κατάντια της ομάδας, όμως δεν πρόκειται να επιστρέψει υπό την ιδιότητα του υπαλλήλου στο πόστο του εκτελεστικού προέδρου.
 
Για να επιστρέψει ο Ανδρέας Παντελή στην Ανόρθωση θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στα διοικητικά της «Κυρίας» που φτάνουν μέχρι και στο αξίωμα του προέδρου και είναι κάτι που ξεκαθάρισε ο ίδιος στον Χρίστο Πουλλαΐδη.
 
 
Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο ο κ. Πουλλαΐδης θα φωνάξει εκ νέου για συζητήσεις τον Ανδρέα Παντελή, ο οποίος ξεκαθαρίζουμε πως δεν είχε καμία επαφή με τον Τιμούρ Κετσπάγια το τελευταίο διήμερο κατά το οποίο καταβλήθηκαν προσπάθειες για επιστροφή του Γεωργιανού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».