Επιστρέφει στους 31 ο υδράργυρος

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει παροδικά την περιοχή την Τρίτη. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη στα προσήνεµα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη αναµένεται να πέσουν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες µετά το µεσηµέρι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη, ενώ την Πέµπτη δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της