Αποφάσισαν Κετσπάγια στην Ανόρθωση

Ειλημμένη είναι η απόφαση για αποδέσμευση του Αντόνιο Πούτσε από τη διοίκηση της Ανόρθωσης. 

Ενδεχομένως και εντός της ημέρας να προκύψει διαζύγιο με τον Ισπανό προπονητή, ενώ δύσκολα θα "επιβιώσει" στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Αλμπέρτο Μπενίτο. 

Στην ομάδα της Αμμοχώστου έπονται ραγδαίες αλλαγές και σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες την «Κυρία» έχουν καταλήξει στην απόφαση να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια. 

Ο Γεωργιανός τεχνικός είναι ακόμα προπονητής της ΑΕΚ, εντούτοις οι πληροφορίες από την Ελλάδα κάνουν λόγο ότι δύσκολα θα επιβιώσει ακόμα και αν φύγει με διπλό από τη Λάρισα. 

Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επί του παρόντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του κατά πόσο επιθυμεί να επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά τον Απρίλη του 2009. 

Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται τις αμέσως επόμενες μέρες και αφού ξεκαθαρίσει το σκηνικό αναφορικά με το μέλλον του Γεωργιανού στην ΑΕΚ. 

Στην Ανόρθωση έχουν στα υπόψη και άλλους προπονητές με το όνομα του Έλι Γκούτμαν να πέφτει στο τραπέζι, εντούτοις τίποτα δεν θα προχωρήσει εφόσον δεν εξαντληθούν οι πιθανότητες για πρόσληψη του Κετσπάγια.