Πώς «χτύπησαν» οι 3 ληστές κουκουλοφόροι στην υπεραγορά της Γερμασόγειας (pics)

Μελετημένοι ήταν οι ληστές, που οργάνωσαν σήμερα το πρωί τη ληστεία, σε βάρος χρηματαποστολής της Υπεραγοράς Plus στη Γερμασόγεια.

Γνωρίζοντας την ώρα και τον τρόπο που γίνεται η παραλαβή της είσπραξης του Σαββατοκύριακου, «έστησαν καρτέρι» στους δύο υπαλλήλους που είχαν παραλάβει τα χρήματα για να τα μεταφέρουν στο αυτοκίνητο.

Μόλις ο ένας υπάλληλος επιβιβάστηκε στο όχημα, τρεις κουκουλοφόροι, παρουσιάστηκαν μπροστά στον δεύτερο που κρατούσε τα χρήματα-εισπράξεις του τριημέρου και τον απείλησαν με πιστόλι. Ακολούθως αφού τον χτύπησαν με τα χέρια, του απέσπασαν τον σάκο που περιείχε το ποσό των 84 χιλιάδων ευρώ, σε μετρητά κι επιταγές.

Αμέσως μετά την επίθεση, το τρίο των ληστών επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από την υπεραγορά κι εξαφανίστηκαν.

Η ληστεία, σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί κι είχε διάρκεια μερικών μόλις λεπτών. Σε κοντινή απόσταση από την υπεραγορά, λίγο μετά την «επιχείρηση των ληστών» θεάθηκε αυτοκίνητο να καίγεται, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας.

Αναμένεται να πιστοποιηθεί από την Αστυνομία πως ήταν κλεμμένο και μετά την χρήση του οι ληστές το «παρέδωσαν στην πυρά» για να σβήσουν οποιαδήποτε ίχνη τους.    

Προς αναζήτηση των ληστών επιστρατεύτηκε και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, που ερεύνησε την περιοχή, πέριξ και σε απόσταση από το σημείο της ληστείας, που προφανώς να είχαν καταφύγει οι ληστές.

Μέχρι στιγμής, μετά και τη λήψη κάποιων πληροφοριών από περίοικους και τον υπάλληλο της χρηματαποστολής, οι αστυνομικές έρευνες είναι χωρίς  αποτέλεσμα.   

Δειτε Επισης

Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»