Πώς «χτύπησαν» οι 3 ληστές κουκουλοφόροι στην υπεραγορά της Γερμασόγειας (pics)

Μελετημένοι ήταν οι ληστές, που οργάνωσαν σήμερα το πρωί τη ληστεία, σε βάρος χρηματαποστολής της Υπεραγοράς Plus στη Γερμασόγεια.

Γνωρίζοντας την ώρα και τον τρόπο που γίνεται η παραλαβή της είσπραξης του Σαββατοκύριακου, «έστησαν καρτέρι» στους δύο υπαλλήλους που είχαν παραλάβει τα χρήματα για να τα μεταφέρουν στο αυτοκίνητο.

Μόλις ο ένας υπάλληλος επιβιβάστηκε στο όχημα, τρεις κουκουλοφόροι, παρουσιάστηκαν μπροστά στον δεύτερο που κρατούσε τα χρήματα-εισπράξεις του τριημέρου και τον απείλησαν με πιστόλι. Ακολούθως αφού τον χτύπησαν με τα χέρια, του απέσπασαν τον σάκο που περιείχε το ποσό των 84 χιλιάδων ευρώ, σε μετρητά κι επιταγές.

Αμέσως μετά την επίθεση, το τρίο των ληστών επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από την υπεραγορά κι εξαφανίστηκαν.

Η ληστεία, σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί κι είχε διάρκεια μερικών μόλις λεπτών. Σε κοντινή απόσταση από την υπεραγορά, λίγο μετά την «επιχείρηση των ληστών» θεάθηκε αυτοκίνητο να καίγεται, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας.

Αναμένεται να πιστοποιηθεί από την Αστυνομία πως ήταν κλεμμένο και μετά την χρήση του οι ληστές το «παρέδωσαν στην πυρά» για να σβήσουν οποιαδήποτε ίχνη τους.    

Προς αναζήτηση των ληστών επιστρατεύτηκε και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, που ερεύνησε την περιοχή, πέριξ και σε απόσταση από το σημείο της ληστείας, που προφανώς να είχαν καταφύγει οι ληστές.

Μέχρι στιγμής, μετά και τη λήψη κάποιων πληροφοριών από περίοικους και τον υπάλληλο της χρηματαποστολής, οι αστυνομικές έρευνες είναι χωρίς  αποτέλεσμα.   

Δειτε Επισης

Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης θα καλέσει η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Καταζητείται ο 29χρονος Ραφαέλ Αχιλλεούδης για επίθεση και απειλές στη Λευκωσία (pic)
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Παρίσταναν τους κοινωνικούς λειτουργούς και έκλεψαν 16,000 ευρώ από πολίτη
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Δυσαρέσκεια συντεχνιών για νομοσχέδιο για δημοτική Αστυνομία χωρίς διαβούλευση
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή παραδίδεται το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ
Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για την απόφαση καταπέλτη από ΕΔΑΔ: «Οπωσδήποτε εξαιρετικά προβληματική»