Γιορτή με τεσσάρα στην πρεμιέρα της «ΑΕΚ Αρένα»

Με το δεξί μπήκε στο νέο στολίδι της Λάρνακας εν ονόματι «ΑΕΚ Αρένα» η ΑΕΚ, κερδίζοντας 4-0 τον Άρη Λεμεσού. Οι «κιτρινοπράσινοι» κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με τρία τέρματα, με τον Λαρένα να ανοίγει το σκορ και να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ εκτός περιοχής. Η ΑΕΚ δίνει συνέχεια στο αήττητο της σερί, κρατώντας την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα.
 
 

Έδειξε το δρόμο ο Λαρένα
Με όρεξη και διάθεση παρατάχθηκε η ομάδα της Λάρνακας στο νέο της γήπεδο, δείχνοντας εξ αρχής τη πίεση που επρόκειτο να ασκήσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».  Με την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10’, ο Χόρχε Λαρένα πέτυχε το πρώτο επίσημο τέρμα στην «Αρένα», με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, στέλλοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Γκολζ. Χωρίς, να καταφέρουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Άλβες δύο λεπτά αργότερα πλάσαρε τον Γκολτζ κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του και πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.  Συνεχίζοντας το δικό της ρυθμό η ΑΕΚ, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έδειχνε πως δεν μπορούσε να αντιδράσει. Εν συνεχεία, ο Άλβες στο 39’ μετά από κάθετη πάσα του Ακοράν, τρύπησε την άμυνα των φιλοξενουμένων διαμορφώνοντας το 3-0 του ημιχρόνου και επίσης το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.


Διαχείριση με «σβηστές μηχανές» και το δώρο του Τομάς
Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα το δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ είχε την υπεροχή στο παιχνίδι κλείνοντας όλους τους χώρους για τον Άρη, μη μπορώντας να αντιδράσει. Έχοντας τη δυνατότητα της διαχείρισης η ομάδα της Λάρνακας, η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 69’ με κεφαλιά του Καταλά, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να απειλήσει. Το κερασάκι φύλαγε για το τέλος ο Τομάς, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο 90'.
 

 
ΑΕΚ: Μίνιο, Ορτίθ, Καταλά, Μουρίγιο, Γκαρίδο, Λαμπάν, Λαρένα, Τομάς, Τρισκόφσκι, Ακοράν, Άλβες.
ΑΡΗΣ: Γκολζ, Ευσταθίου, Παντίδος, Παχίπης, Φράγκος, Σκούρτης, Μάρτινς, Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου, Γιούσεφ