Λεμεσός: Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στον Άγιο Συλά

  Σε καλό δρόμο βρίσκεται το έργο της πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίου Συλά Λεμεσού, κοντά στη βιομηχανική περιοχή, αφού όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι, βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.
 
Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί και Αγροτικοί Σταθμοί Λεμεσού με σύνολο 8 οχήματα, ενώ επιχειρούν επίσης, μια φορητή πυροσβεστική μονάδα του Ταμείου Θήρας και μια ιδιωτική μονάδα εθελοντών. Επιχειρούν επίσης τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Μέχρι στιγμής η φωτιά κατέκαυσε 3 εκτάρια από μεγάλους σωρούς από άχρηστα υλικά, ξηρά χόρτα, καλαμιώνες, άγρια βλάστηση και αριθμό ελαιόδεντρων και χαρουπόδεντρων, ενώ επηρεάστηκε ένα εγκαταλειμμένο μεταλλικό παράπηγμα.
 
Σημειώνεται εξάλλου πως δεν κινδύνευσε κανένα υποστατικό στη βιομηχανική περιοχή και πως στο μέρος παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης για πλήρη κατάσβεση και ασφάλιση της περιοχής.

Δειτε Επισης

Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ανήλικος δέχθηκε επίθεση σε πάρκο από κουκουλοφόρους σε πάρκο-Συνελήφθη 16χρονος
Σύγκρουση δύο οχημάτων και μοτοσικλέτας στην Πάφο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για το θάνατο του 46χρονου-Περιμένουν απαντήσεις από τη νεκροτομή
Δύο καταγγελίες στην Αστυνομία για σεξισμό-Βελτιώθηκε η θέση της Κύπρου
Σε 46χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Απουσίαζε από την εργασία του για μέρες
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Το βάρος στις επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια θανάτου του 17χρονου-Λήφθηκαν δείγματα από τη σορό
Μειώθηκαν οι θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα κατά 8,1% στην Κύπρο το 2023
Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά, συνελήφθησαν έξι πρόσωπα