(Νέα) ήττα για την Αστάνα

Τη δεύτερη ήττα της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Καζακστάν γνώρισε σήμερα η Αστάνα. Η πρωταθλήτρια (και αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ) υπέκυψε εκ νέου στην κυπελλούχο Καϊράτ Αλμάτι, αυτή τη φορά με 2-0 (σ.σ. είχε ηττηθεί εντός έδρας με 4-1 πριν την επίσκεψή της στο ΓΣΠ).
Η ομάδα του Στάνιμιρ Στοΐλοφ δέχτηκε τα δύο τέρματα εντός επτά λεπτών στο πρώτο μέρος (28’ Άρθο, 35’ Κουάτ) και στην επανάληψη είχε χαμένο πέναλτι με τον νεοεισελθόντα Ντεσπότοβιτς (σ.σ. απέκρουσε ο Ποκατίλοφ), ενώ στο 90’ ο Έριτς απέκρουσε πέναλτι του Γκουγκ.
Με αυτό το στραβοπάτημα η Αστάνα είδε την Καϊράτ να την πλησιάζει στους τρεις βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ. Η πρωταθλήτρια, ωστόσο, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τη διώκτριά της και πρέπει να υποπέσει σε ακόμη ένα στραβοπάτημα, προκειμένου να μην υπερασπιστεί επιτυχώς τον τίτλο της.
Η σύνθεση της Αστάνα: Έριτς, Άνιτσιτς, Κάνιας, Καμπανάνγκα, Μπέισεμπεκοφ (74’ Τουουμάσι), Σόμκο, Μουζίκοφ (79’ Νουσερμπάγεφ), Νουργκαλίγεφ (46’ Ντεσπότοβιτς), Λογκβινένκο, Ταγκιμπέργκεν, Μάλι.