Δεν τρομάζουν αυτοί οι Γιανγκ Μπόις (video, gallery)!

Και το σερί καλά κρατεί! Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ελβετικής Super League οι Γιανγκ Μπόις συμβιβάστηκαν με το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στο Λουγκάνο και συμπλήρωσαν πέντε ισοπαλίες στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις (0-0 με Βαντούζ, Σιόν και Αστάνα, 2-2 με Ζανκτ Γκάλεν προηγουμένως)!
Η μοιρασιά στο «Κορναρέδο» έριξε την προσεχή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς, ένα λιγότερο από Λοζάνη και Σιόν, αλλά στο -15 από την πρωτοπόρο Βασιλεία!
Χωρίς τον τιμωρημένο αρχηγός φον Μπέργκεν (στόπερ), αλλά διαθέσιμο ξανά έπειτα από 50ήμερη απουσία λόγω τραυματισμού τον επιθετικό Οαρό, οι Γιανγκ Μπόις επιχείρησαν στο πρώτο μέρος μέσα από ορθόδοξη ανάπτυξη να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ το Λουγκάνο έδωσε χώρο και καραδοκούσε για αντεπιθέσεις.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά σ’ ένα γκολ με τους Γιοζίνοβιτς (29’) και Μαριάνι (33’), ενώ και στην επανάληψη απείλησαν πρώτοι με τον Αλιόσκι (48’, 52’). Οι πρωτευουσιάνοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 53’, όταν ο Κούμπο σημάδεψε το δοκάρι, ενώ η τελευταία αξιόλογη φάση ανήκε στους οικοδεσπότες (62’ Σισέι).
Η σύνθεση των Γιανγκ Μπόις (4-4-2): Μβόγκο - Ζούτερ, Νούχου, Ροσά, Λέτσιακς - Μπερτόνε, Ζακάρια (72’ Σανόγκο) - Ραβέ (84’ Σικ), Ντουά - Κούμπο, Οαρό.