Το πρώτο διπλό της Καρμιώτισσας! (video, gallery)

Ήταν να μην γίνει η αρχή! Πριν τη διακοπή η Καρμιώτισσα είχε πανηγυρίσει την παρθενική επιτυχία της στα μεγάλα σαλόνια θριαμβεύοντας 3-0 εντός έδρας του Ερμή και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος πέτυχε και το πρώτο διπλό της στην κατηγορία επικρατώντας 1-0 της Δερύνειας στο «Τάσος Μάρκου» και αναρριχώμενη με οκτώ βαθμούς στην έβδομη θέση!
Η ομάδα του Λιάσου Λουκά άξιζε απόλυτα τους τρεις βαθμούς, καθώς σχεδόν σε όλο το παιχνίδι ήταν η πιο δραστήρια, η πιο λειτουργική και η πιο απειλητική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο οι Όρντος (26’) και Πόλιανετς (31’) απώλεσαν σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ για το σύλλογο από τα Πάνω Πολεμίδια, ενώ στο 52’ η σφυρίχτρα του Χρίστου έμεινε σιωπηλή σε πτώση του Σταύρου, τον οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως κράτησε από τη φανέλα ο Μπαρμπούδης.
Εν τέλει η Καρμιώτισσα έφτασε στο γκολ στο 69’ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Βαττή, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Μάστρου, επωφελούμενος του γεγονότος πως το ανθρώπινο τείχος της Αναγέννησης έμεινε… καρφωμένο στο έδαφος.
Ο Αδάμος Αδάμου προσπάθησε με τις αλλαγές του να ωθήσει την ομάδα του στην ισοφάριση, ωστόσο μέχρι το τέλος πιο κοντά στο γκολ έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, όμως ο Μάστρου εξουδετέρωσε το πλασέ του Πόλιανετς.
ΔΕΡΥΝΕΙΑ (4-2-3-1): Μάστρου - Μπαρμπούδης, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου - Βλασόπουλος, Χριστοδούλου (67’ Κολάνης) - Βέσλεμ, Μπριγκίντο, Κάλεζιτς (35’ Φωτίου) - Φουρτάδο.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (4-4-2): Ντραγκόγεβιτς - Λοκόμπ, Κονέ, Βοσκανιάν, Γουίλερ - Μανογιάν, Αντάμοβιτς - Βαττής, Σταύρου (87’ Β. Κυριάκου) - Πόλιανετς, Όρντος.