Φανιέρος: «Εύκολος για μας ο Απόλλων…»

Στον προπηλακισμό που υπέστη στη διάρκεια της αναμέτρησης Ερμής-Απόλλων από μερίδα οπαδών των φιλοξενουμένων αντέδρασε ο Λούκας Φανιέρος, σε δηλώσεις του στη Cytavision μετά το πέρας του αγώνα.
«Ήξερα ότι θα κερδίσουμε. Εύκολος για μας ο Απόλλωνας, τον έχουμε στο χέρι. Είναι μια ομάδα που πάντα τη νικάμε, πάντα δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα και αυτό το έθιμο θα το κρατήσουμε για πολύ καιρό νομίζω, επειδή υπάρχει ασέβεια προς τον Ερμή. Πρέπει να σέβονται, όπως τους σέβονται. Δεν πειράζει όμως, δεν θα κατηγορήσω τον Απόλλωνα για ορισμένους άμυαλους που υπάρχουν μέσα στο γήπεδο και κάνουν αισχρά πράγματα, στα οποία η ΚΟΠ πρέπει κάποια στιγμή να βάλει τέλος», σχολίασε αρχικά ο πρόεδρος του Ερμή.
«Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, όταν μπήκα στα αποδυτήρια οι παίκτες μου είπαν ότι αυτό το παιχνίδι θα το κερδίσουν ειδικά για μένα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και αυτήν τη νίκη θέλω να την αφιερώσω στον πατέρα μου και στη μητέρα μου. Περάσαμε άσχημα για δύο βδομάδες. Φέρθηκα πολύ σκληρά στους ποδοσφαιριστές μου και αυτό θα το παθαίνουν, όταν δεν είναι σοβαροί. Μπήκε μέσα στο dna τους και πρέπει να είναι σοβαρο σε όλα τα παιχνίδια. Το κατάλαβαν και γι’ αυτό νομίζω ότι αρχίζουμε ν’ αποκτούμε dna ομάδας που θέλει να είναι στα ψηλά πατώματα. Πρέπει να το κρατήσουμε. Ευχαριστώ και τον προπονητή και πιστεύω ότι θα τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα», κατέληξε.