«Τσίμπησε» βαθμό στο «Μακάρειο» ο Εθνικός (vid)

Σ’ ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι με λιγοστές καλές φάσεις Δόξα και Εθνικός Άχνας μοιράστηκαν τα ημίχρονα, τις εντυπώσεις και στο τέλος τους βαθμούς. Το 0-0 έφερε και τις δύο ομάδες στους πέντε βαθμούς, όσους έχει και η Νέα Σαλαμίνα, ενώ συνόδευσε και το ντεμπούτο του Βάλντας Ιβανάουσκας στον πάγκο των φιλοξενουμένων.
 
Πρότσεκ
Το πρώτο μέρος ανήκε στην οικοδέσποινα, η οποία βρήκε τις ευκαιρίες, όχι όμως και τον τρόπο να νικήσει τον πρωτοεμφανιζόμενο Πρότσεκ. Ο Πολωνός τερματοφύλακας του Εθνικού εξουδετέρωσε τόσο την κεφαλιά του Περάλτα από κοντινή απόσταση στο 9’, όσο και τα σουτ του Κολομβιανού και του Πουτζιουρή στις καθυστερήσεις.
 
Νέγκρι
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και την καλύτερη ευκαιρία πιστώθηκε, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο νεοεισελθών Κιπιάνι, το πρώτο σουτ του οποίου απέκρουσε ο Νέγκρι, ενώ το δεύτερο πέρασε ελάχιστα άουτ.
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Νέγκρι - Δημητρίου, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Εντμάρ - Ανινφούλ, Πουτζιουρής (62’ Παουλίνιο) - Γκόμες, Ρούντι, Φοφανά - Περάλτα.
ΕΘΝΙΚΟΣ (4-2-3-1): Πρότσεκ - Κυπριανού, Στόιτσεφ, Κρατσούνοφ, Ντόβμπνια - Αράμπαλ, Ενέσκου (79’ Αρέστη) - Χατζηβασίλης (72’ Κιπιάνι), Ζελάγια, Ιλουρίτζε (92’ Πογιατζής) - Κατσαράβα.