Μητέρα και βρέφος μπήκαν σε ασανσέρ και βρέθηκαν στο κενό

Τραγωδία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με πρωταγωνίστρια νεαρή μητέρα και την έξι εβδομάδων κορούλα της.
 
Η 21χρονη γυναίκα με το μωρό προσπάθησε να εισέλθει σε ανελκυστήρα από τον 23 όροφο, ο οποίος όμως ήταν χαλασμένος και η καμπίνα δεν βρισκόταν στη θέση της, με αποτέλεσμα μάνα και κόρη να βρεθούν στο κενό και να προσγειωθούν στην κορυφή της καμπίνα που βρισκόταν πέντε πόδια πιο κάτω.

Το μωρό που βρισκόταν σε καροτσάκι την ώρα που το έσπρωξε η μητέρα για να εισέλθουν στο ασανσέρ έπεσε πρώτο και στη συνέχεια από πάνω του, έπεσε η μητέρα, ενώ το ασανσέρ συνέχισε την πτώση του μέχρι και τον 17ο όροφο.
 

Η πτώση είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του βρέφους και τον τραυματισμό της μητέρας του, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, Coney Island.

Η τοπική αστυνομία διερευνά το τραγικό περιστατικό και κατά πόσον υπήρχε σήμανση εκτός του ανελκυστήρα, ότι αυτός ήταν εκτός λειτουργίας.

Μιλώντας στα ΜΜΕ ο παππούς του μωρού, δήλωσε συντετριμένος, ενώ ανέφερε πως η κόρη του βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.
 
 

Δειτε Επισης

Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο στη Γάζα
ΗΠΑ και Κίνα θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες για το εμπόριο στη Γενεύη το Σαββατοκύριακο
Στα πρόθυρα πολέμου Ινδία και Πακιστάν-Τους 33 έφτασαν οι νεκροί άμαχοι στις εχθροπραξίες για το Κασμίρ
Πατέρας σκότωσε την 18χρονη κόρη του επειδή αποκάλυψε στη σύζυγό του ότι την απατά
Αρχίζει το κονκλάβιο για την ανάδειξη του νέου Πάπα
Αναστολή λειτουργίας αερολιμένα Υεμένης επ’ αόριστον μετά την επιδρομή Ισραήλ
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 11 άμαχοι νεκροί στις εχθροπραξίες μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν-Ανταλλαγές πυρών στο Κασμίρ
Πυραυλικές επιθέσεις στο Κασμίρ από την Ινδία-Το Πακιστάν απειλεί με απάντηση
Αποκάλυψη Reuters: Με προφορική εντολή του Χέγκσεθ είχαν παγώσει οι αποστολές όπλων στην Ουκρανία
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Μερτς-Η απώλεια στήριξης από Τραμπ και η άνοδος του AfD