Ωραία η.... εκδρομή στην Πάφο (vid+pics)

Εύκολο ήταν το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από το Παφιακό κερδίζοντας με 4-1 την ΑΕΖ και πλέον ετοιμάζεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (20/10) απέναντι στην Γιανγκ Μπόις για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη πολύ νωρίς στον αγώνα, μιας και μόλις στο πρώτο 20λεπτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά και από εκεί και πέρα κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων διατήρησε το υπέρ του αποτέλεσμα και αυξάνοντάς το.

Με τους τρεις βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ έφθασε τους 19 βαθμούς και ανέβηκε στην κορυφή έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από την ΑΕΚ η οποία αγωνίζεται την Δευτέρα (17/10). Οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν, πάντως, τέρμα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΖ με έξι βαθμούς παραμένει στην όγδοη θέση.


Τα πράγματα άρχισαν να γέρνουν προς την πλευρά του ΑΠΟΕΛ από το 8’ όταν μετά από κόρνερ του Γιαννιώτα, ο Μπερτόλιο με κεφαλιά έκανε το 1-0 με το πρώτο του τέρμα με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ ελευθερώθηκαν για τα καλά στο 20’ όταν και πάλι μετά από κόρνερ – εκτελεστής αυτή τη φορά ο Βάντερ – ο Πιέρος Σωτηρίου με κεφαλιά χρίστηκε σκόρερ κάνοντας το 2-0.

Στο 55’ ο Μπερτόλιο μπορούσε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι.

Έπειτα ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, με τον Εφραίμ όμως να είναι ο παίκτης που θέλησε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Με δικά του τέρματα στο 76' και το 83' το σκορ έγινε στο 4-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 85' σε σουτ του Αλωνεύτη η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

 
 
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
10’ Μπερτόλιο, 20’ Σωτηρίου, 75’, 83’ Εφραίμ
Κίτρινες: -
Συνθέσεις:
ΑΕΖ: 
Χρυστοστόμου, Μαμμίδης, Κυριάκου, Οζίας, Σακελλαρίου, Σολωμού (23΄ Παχίπης), Αουρέλιο (74΄ Κατσής), Τσιμοτζί, Φελισιέν (63΄ Ντο Σάντος), Πάγκαλος, Σάσι
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (73΄ Μπρεσάν), Γιαννιώτας (60΄ Εφραίμ), Βάντερ (65΄ Αλωνεύτης), Σωτηρίου