Άφησε μακριά την Ανόρθωση η Ομόνοια (vids+pics)

Την τέταρτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Ομόνοια επικρατώντας με 2-0 της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ.
 
Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια με 14 βαθμούς είναι στην 4η θέση, ενώ η Ανόρθωση είναι στην 7η θέση με επτά βαθμούς. Είναι ευδιάκριτο ότι η «Κυρία» έμεινε αρκετά πίσω από τις πρωταγωνιστικές θέσεις.
 
Τα τέρματα των πρασίνων πέτυχαν οι Σέρινταν (πέναλτι) και Κλέιτον.
 
 
 
 
Η Ανόρθωση επηρεασμένη και από τις αναποδιές με τις αλλαγές πριν και στα αρχικά στάδια του αγώνα δεν φάνηκε αρκετά διεκδικητική στα πρώτα λεπτά. Η Ομόνοια ήταν πιο επιθετική και επιδίωκε να βρει όσο πιο σύντομα γινόταν το δρόμο προς τα δίχτυα.

 
Αυτό επιτεύχθηκε στο 43’ όταν ο Σέρινταν έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα μετά την ανατροπή του Νταρμπισάιαρ από τον Κόπριβετς. Ο Ιρλανδός δεν αστόχησε και έτσι έγινε το 1-0 για τους πράσινους. 
 

 
 
Αξιοσημείωτο είναι ότι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Ανόρθωσης ήρθε στο 50’ με τον Παναγή να αποκρούει την κεφαλιά του Σιβού.
 
Το τελικό σκορ 2-0 διαμορφώθηκε στο 57’ με ένα φοβερό σουτ, έξω από την περιοχή, του Κλέιτον, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν με την φανέλα της Ομόνοιας.
 

 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
43’ πεν. Σέρινταν
 Κίτρινες: Ντάρμπισαϊαρ, Μαργκάσα, Κατελάρης.
Συνθέσεις:
Ομόνοια:  
Παναγή, Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Φλορέσκου, Σοϊλέδης(90΄ Καρλίτος), Κατελάρης, Τουρέ(53΄ Φυλακτού), Μαργκάσα, Κλέιτον(70΄ Χριστοφή), Ντάρμπισαϊαρ, Σέρινταν.
Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Ερέρο, Καλντερόν, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Σιβού(59΄ Ράγιος), Οικονομίδης, Καρλίτος (5΄ Ρίος), Γκονσάλεβες(70΄ Κολούνγκα), Καμπρέρα.