EnergyNews: Πηγή ενέργειας και εξοικονόμηση

Υδρογονάνθρακες, ελεύθερη αγορά ηλεκτρικού ρεύματος, φωτοβολταϊκά πάρκα, αιολικά πάρκα, γεωθερμία, τα ορυκτά καύσιμα και το περιβάλλον, όλες οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πάμπολλοι τρόποι εξοικονόμησης.
 
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια τα πιο πάνω από αυτά ήταν άγνωστές λέξεις για τους περισσότερους από εμάς.
Ωστόσο σήμερα δεν έχουμε πολλές επιλογές. Επιβάλλεται να είμαστε ενήμεροι για τις νέες μορφές ενέργειας, για το μέλλον της χώρας μας ως ενεργειακό κέντρο, για τις προοπτικές μας, αλλά και για τρόπους που θα μας βοηθήσουν αν εξοικονομήσουμε ενέργεια και να μειώσουμε αισθητά τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι ή στην επιχείρησή μας.
Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δημιουργήθηκε η ενημερωτική ιστοσελίδα EnergyNews.com.cy.
 
Μια ιστοσελίδα για όσους ενδιαφέρονται για τις ενεργειακές εξελίξεις στην Κύπρο, στη Μεσόγειο και σε όλο τον κόσμο, αλλά και για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν ενέργεια, καθώς σε αυτήν μπορούν να βρουν συμβουλές και κόλπα εξοικονόμησης που θα μειώσουν σημαντικά τις ενεργειακές τους δαπάνες.
 
Το EnergyNews.com.cy είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ. Στόχος του είναι να παρέχει ολοκληρωμένη, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα ενέργειας που απασχολούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και όχι μόνο, προβάλλοντας όλους τους φορείς και τις εταιρείες που συσχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα.
 
Με την άμεση στήριξη της ΟΕΒ και των σχετικών με ενέργεια συνδέσμων της, παρέχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα επίκαιρα θέματα ενέργειας στις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Ηλεκτρισμό, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων. 


Πέραν από την καθημερινή, συνεχή ενημέρωση το EnergyNews.com.cy αποστέλλει κάθε Πέμπτη ενημερωτικό newsletter σε χιλιάδες παραλήπτες, με στόχο την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή τους γύρω από τις εξελίξεις σε θέματα ενέργειας.
 
Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (www.reporter.com.cy), του InBusinessNews (www.inbusinessnews.com) και του Gold News (www.goldnews.com.cy).
 
Ως πρεσβευτής της εξοικονόμησης ενέργειας, το EnergyNews ήταν ο επίσημος χορηγός της 12ης Έκθεσης Εξοικονόμησης Ενέργειας "SAVEENERGY 2016" όπου και είχε δυναμική παρουσία με περίπτερο.
 
Για να γίνετε συνδρομητές στο newsletter πατήστε εδώ