Ψηφίζουν στο ΔΗΚΟ-Στοίχημα η επόμενη μέρα της διαδικασίας

  Ξεκίνησε στο ΔΗΚΟ για η εσωκομματική εκλογική διαδικασία προς εκλογή του υποψήφιου δημάρχου που θα υποστηρίξει το κόμμα στους Δήμους Λάρνακας, Μέσα Γειτονιάς, Γεροσκήπου και Πόλεως Χρυσοχούς.
Η διαδικασία, που λαμβάνει χώρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λευκωσία,  άρχισε στις δώδεκα το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις έξι το απόγευμα.  
Στα γραφεία του ΔΗΚΟ στήθηκαν από νωρίς οι κάλπες, με τον Χρύση Παντέλιδη να ανεβάζει σχετική φωτογραφία στο twitter και να σχολιάζει με νόημα: «Σιγά που δεν θα στήναμε κάλπες (πάλι) στο Δημοκρατικό Κόμμα...».
Λίγο αργότερα, ο κ. Παντελίδης επανήλθε με νέο σχόλιο: «Μετά από τόσες ψηφοφορίες στο ΔΗΚΟ, τα παραβάν στήνονται μόνα τους και οι κάλπες λιώνουν αυτόματα τα "βουλλοτζιέρκα"...»
*Για τη Λάρνακα, όπου αρχικά είχαν ενδιαφερθεί οκτώ στελέχη του ΔΗΚΟ, έμειναν τελικά δύο και αυτοί είναι που θα τρέξουν σήμερα στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία. Πρόκειται για τους Αλέξη Μιχαηλίδη και Ανδρέα Πέτρου.
*Στη Μέσα Γειτονιά, στη σημερινή εσωκομματική εκλογική διαδικασία θα λάβουν μέρος ο νυν δήμαρχος Δώρος Αντωνίου και ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του κόμματος Φίλιππος Κωνσταντινίδης.
*Στην Πόλη Χρυσοχούς, χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου που θα υποστηρίξει το ΔΗΚΟ διεκδικούν οι Σταύρος Ιακωβίδης και Γιώτης Παπαχριστοφή.
*Εσωκομματική εκλογική διαδικασία θα γίνει και για τον Δήμο Γεροσκήπου, στην οποία θα λάβουν μέρος οι Γιαννάκης Μαλλουρίδης και Νεόφυτος Κοντού.
Οι συμμετέχοντες στη σημερινή εσωκομματική εκλογική διαδικασία, κλήθηκαν από την ηγεσία του ΔΗΚΟ να υπογράψουν δήλωση-δέσμευση ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει έγκειται στο κατά πόσο αυτό θα γίνει και πρακτικά σεβαστό απ’ όλους όσοι σήμερα δεν λάβουν το χρίσμα, δεδομένου ότι αρκετοί από τους ενδιαφερόμενους εξήγγειλαν ήδη τις υποψηφιότητες τους και έχουν αρχίσει προ πολλού τον προεκλογικό τους αγώνα, ενώ υπάρχουν και αυτοί που διαμηνύουν πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είναι υποψήφιοι.
 
 
 

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα