Οι απειλές, το ξύλο και το μήνυμα μετά το έγκλημα - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Με ένταση, αλλά και με τη λιποθυμία της βασικής μάρτυρος κατηγορίας σημαδεύτηκε η σημερινή μέρα στο Κακουργιοδικείο για το τριπλό φονικό στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ηρωών. 

Η κοπέλα του 31χρονου κατηγορούμενου Χριστάκη Θωμά, η οποία φέρεται να αποτέλεσε την αφορμή για το διαπληκτισμό με τα θύματα, κατέθεσε ενώπιον του Κακουργιοδικείου σε μια κατάμεστη αίθουσα, ενώ εξερχόμενη μετά το πέρας της διαδικασίας λιποθύμησε.

Επίσης, ένταση προκλήθηκε για λίγα λεπτά, κατά τη διακοπή της διαδικασίας, όταν εξερχόμενος της αίθουσας συγγενής ενός εκ των θυμάτων άρχισε να φωνάζει και να κτυπά στον τοίχο.
Λόγω του προχωρημένου της ώρας, το Κακουργιοδικείου όρισε νέα ημερομηνία για την αντεξέταση της μάρτυρος από την υπεράσπιση στις 20 Οκτωβρίου του 2016, στις 09:00.

Μιλώντας ενώπιον δικαστηρίου η κοπέλα του δράστη αναφέρθηκε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση που διατηρούσε με τον Θωμά, υποστηρίζοντας ότι την χτυπούσε και την έβριζε.

Όπως ανέφερε ο Θωμά τη ζήλευε παθολογικά και κυρίως τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί  με τους αδελφούς Ντορζή.

Επίσης η νεαρή ανέφερε ότι σε διάφορους καβγάδες που είχε με τον δράστη την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ενώ σε μια περίπτωση τις είπε συγκεκριμένα «θέλεις έγκλημα πάθους; Εν να δεις».

Συγκλονισμό προκάλεσε και η αναφορά της νεαρής ότι μετά το φονικό ο Θωμά της απέστειλε μήνυμα το οποίο έγραφε «δεν μετανιώνω για τίποτα».

Εν τω μεταξύ νωρίτερα κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας η οποία όπως ανέφερε, ενώ βρισκόταν στο όχημα της αναμένοντας την κόρη της, είδε τον Θωμά «θυμωμένος να τρέχει»

Επίσης η ίδια τράβηξε ένα βίντεο 3 λεπτών μέσα από το οποίων καταγράφεται ο δράστης να κρατάει μαχαίρι και να διαπληκτίζεται με τα θύματα του ενώ ένας άντρας του φωνάζει για να αφήσει το μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι νεκροί από τα χέρια του 31χρονου «έπεσαν» τα αδέρφια Ντορζή και ο φίλος τους Αιμίλιος Μιλτιάδους ενώ ο Θωμά μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε την διάπραξη των φόνων.  Ωστόσο ενώπιον δικαστηρίου αρνήθηκε τη κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης. 

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Επιτυχής η πρώτη εθνική άσκηση κυβερνοασφάλειας
Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»
Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο
Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ισότητας στη Λευκωσία (pics)