«Μέσα» για 75 μέρες Ιρακινός

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 75 ημερών σε Ιρακινό πολιτικό πρόσφυγα ηλικίας 40 χρόνων, αφού τον βρήκε ένοχο σε αδικήματα κατοχής 2,36 γραμμαρίων κοκαΐνης, 27 γραμμαρίων κάνναβης και 32 χάπια έκστασης (τραμαδόλης), αδικήματα που σημειώθηκαν στην Αγία Νάπα στις 23 Αυγούστου 2016.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης το βράδυ της 23ης Αυγούστου 2016,  ύστερα από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν στην Αγία Νάπα όχημα που οδηγείτο από τον 40χρονοο μόνιμο κάτοικο Αγίας Νάπας και στην κατοχή του εντοπίστηκαν τρία νάιλον σακουλάκια που το κάθε ένα περιείχε ένα γραμμάριο πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, τρία νάιλον σακουλάκια με κοκαΐνη βάρους ένα γραμμάριο το κάθε ένα και 12 χάπια έκστασης.
 
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 40χρονου όπου εντοπίστηκαν 22 νάιλον συσκευασίες που το κάθε ένα περιείχε ένα γραμμάριο πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, ένα πλαστικό δοχείο εντός του οποίου υπήρχαν οκτώ γραμμάρια κάνναβης, ένα μύλο αλέσεως που περιείχε μισό γραμμάριο κάνναβης, δεύτερο μύλο αλέσεως με ίχνη κάνναβης, ένα πακέτο τσιγάρα μέσα στο οποίο υπήρχαν δέκα κόκκινα χάπια έκσταση, μια νάιλον συσκευασία με άλλα 10 χάπια έκσταση και το ποσό των 3,100 (τριών χιλιάδων εκατόν) ευρώ που πιστεύεται ότι είναι προϊόν αγοραπωλησίας των ναρκωτικών.
 
Ο 40χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία ωστόσο δεν συνεργαζόταν με τις ανακριτικές αρχές για εξιχνίαση της υπόθεσης.  
 
Ο Ιρακινός παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 75 ημερών και μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης θα καλέσει η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Καταζητείται ο 29χρονος Ραφαέλ Αχιλλεούδης για επίθεση και απειλές στη Λευκωσία (pic)
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Παρίσταναν τους κοινωνικούς λειτουργούς και έκλεψαν 16,000 ευρώ από πολίτη
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Δυσαρέσκεια συντεχνιών για νομοσχέδιο για δημοτική Αστυνομία χωρίς διαβούλευση
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή παραδίδεται το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ
Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για την απόφαση καταπέλτη από ΕΔΑΔ: «Οπωσδήποτε εξαιρετικά προβληματική»