Νέα Πνοή: Η ατιμωρησία ξεκινά από τα σχολεία μας και κάποιοι φταίνε"

 Για "ανεπάρκεια" του Υπουργείου Παιδείας και κάποιων σχολικών Διευθύνσεων κάνει λόγο η οργάνωση "Νέα Πνοή", με αφορμή το περιστατικό άσκησης βίας από μαθήτριες.

Σε ανακοίνωσή της, η "Νέα Πνοή" αναφέρει πως "η ατιμωρησία η οποία χαρακτηρίζει την ευρύτερη κοινωνία ξεκινά από τα σχολεία μας και κάποιοι φταίνε", που δεν είναι άλλοι από άτομα του Υπουργείου Παιδείας, όπως ισχυρίζεται.

“Αν ήταν στοιχειωδώς σωστοί, δεν θα είχαμε αυτά τα περιστατικά, τουλάχιστο μέσα στις αυλές των σχολείων", προσθέτει.

Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται επίσης πως οι εγγραφές των αδειών απουσίας λόγω ασθενείας με τα επισυναπτόμενα ιατρικά πιστοποιητικά από τη στιγμή που είναι προσβάσιμα από διοικητικούς του Υπουργείο Παιδείας και από τους διαχειριστές του συστήματος παραβιάζουν το νόμο περί προσωπικών δεδομένων και πως η "Νέα Πνοή" έχει ήδη αποστείλει επιστολή στην Επίτροπο Προσωπικών Δεδομένων ζητώντας παρέμβαση.

 

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης
Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
ΟΣΑΚ: Στόχος και αποστολή το συμφέρον των Κυπρίων ασθενών
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Εγκρίθηκε τροποποίηση για απαγόρευση πώλησης ακινήτων σε περιοχές μη ελεγχόμενες από την Κύπρο
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από Βουλή κατά του νομοσχεδίου για διαδηλώσεις
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις