Υποψήφιος και επίσημα στην Έγκωμη ο Φοίβος Ζαχαριάδης

Το σκηνικό στην Έγκωμη όσον αφορά τους υποψήφιους δημάρχους κατά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές διαμόρφωσε εν πολλοίς η σημερινή επίσημη εξαγγελία του δημοτικού συμβούλου Φοίβου Ζαχαριάδη για τη δημαρχία. 
Ο κ. Ζαχαριάδης, διεκδικεί τη δημαρχία έχοντας ως ανθυποψήφιους τον υποστηριζόμενο από τον ΔΗΣΥ νυν δήμαρχο Ζαχαρία Κυριάκου, καθώς και τον αρχιτέκτονα στο επάγγελμα, υποστηριζόμενο από το ΑΚΕΛ, Σωτήρη Κυριακίδη. Πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, κάνουν λόγο για πιθανή στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Ζαχαριάδη από το ΔΗΚΟ.  
 
Η εξαγγελία Ζαχαριάδη
Ο Φοίβος Ζαχαριάδης εξήγγειλε σήμερα και επισήμως την υποψηφιότητά του, σημειώνοντας πως «ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά για την Έγκωμη όπως την ονειρευόμαστε».
Υποστηρίζοντας πως η Έγκωμη δεν είχε τη σωστή καθοδήγηση, τη δύναμη και το όραμα που αρμόζει στους πολίτες της, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι η Έγκωμη έμεινε πίσω, στη στασιμότητα και την αδράνεια. «Αξίζουμε περισσότερα. Γι’ αυτό, σήμερα, κάνουμε ένα βήμα μπροστά», ανέφερε, καλώντας τους πολίτες που έχουν την ίδια αίσθηση με τον ίδιο να συνεχίσουν μαζί και ενωμένοι, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα για να φέρουν την πόλη εκεί που της αξίζει.
«Αυτά που μας χωρίζουν είναι ασήμαντα. Αυτά που μας ενώνουν σημαντικά. Είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, και η αγωνία μας να παραδώσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά μας», κατέληξε.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε 21 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε σχολείο στην Κένυα
Συναγερμός από CIA και ΜΙ6-Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων απειλείται όπως δεν έχουμε ξαναδεί από τον Ψυχρό Πόλεμο
Γιατί είναι σημαντικό να κοιμάστε πριν από τα μεσάνυχτα
Ζελένσκι: Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Μπάιντεν
Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό-Πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;
Πόλεμος 12 μηνών στη Γάζα, χωρίς να φαίνεται ελπίδα για εκεχειρία
Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στη Σερβία και το Κόσοβο
Στη Γαλλία εκπαιδεύουν κοράκια για να καθαρίζουν το πάρκο
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, της Γαλλίας-Διαμαρτύρονται για τον διορισμό του Μπαρνιέ στην πρωθυπουργία