Το μεγάλο ευχαριστώ της οικογένειας της Νεφέλης: "Μας συγκίνησε πολύ η ανταπόκριση του κόσμου"

Για άλλη μια φορά δεκάδες συμπολίτες μας απέδειξαν ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί. Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της οικογένειας του Λάμπη και της Σοφίας Παναγιωτίδη οι οποίοι απηύθυναν χθες μέσω του Ρεπόρτερ online έκκληση για οικονομική στήριξη, προκειμένου να μπορέσουν να μεταβούν και να διαμείνουν στο εξωτερικό για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών της 10χρονης κόρης του Νεφέλης, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ανέλπιστα μεγάλη, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

"Μέσα απ' τη ψυχή μου θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην έκκλησή μας για βοήθεια. Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Μόνοι μας, εγώ και η σύζυγός μου δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τα έξοδα και τη διαμονή στην Ιταλία όλους τους μήνες που θα χρειαστεί να μείνουμε εκεί αλλά ούτε και να φροντίσουμε τα παιδιά μας που θα μείνουν πίσω. Για μας αυτή η βοήθεια είναι πολύ σημαντική", είπε στο Ρεπόρτερ online ο πατέρας Λάμπης Παναγιωτίδης. "Επικοινώνησε μαζί μας αρκετός κόσμος, μικρομεσαίες εταιρείες, φιλανθρωπικές οργανώσεις, απλοί πολίτες που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν από το υστέρημά τους. Τους ευχαριστούμε όλους" κατέληξε.

"Είμαι τόσο συγκινημένη που άνθρωποι που δεν μας ξέρουν, άρχισαν να καταθέτουν χρήματα στο λογαριασμό μας, να μας παίρνουν τηλέφωνο για να μας ενθαρρύνουν ή να μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης. Ευχαριστούμε όλους όσους πρόσφεραν ή προτίθενται να συνεισφέρουν χρήματα στον αγώνα μας", ήταν τα λόγια της μητέρας Σοφίας Παναγιωτίδου. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ιστορία της οικογένειας και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε ακολουθήστε τον σύνδεσμο: Μεταβαίνει στην Ιταλία με δότη τον αδερφό της η μικρή Νεφέλη-Έκκληση από τους γονείς της

 

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της