Μαλλιά κουβάρια οι ΔΗΚΟϊκοί στη Μέσα Γειτονιά

Την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Μέσα Γειτονιάς επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, Φίλιππος Κωνσταντινίδης, με αφορμή επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική επιτροπή ΔΗΚΟ, η οποία αναφέρει πως ο κ. Κωνσταντινίδης  παραγνωρίζει το κόμμα, από τη στιγμή που αυτό δεν έχει αποφασίσει επίσημα τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει.
 
Στην επιστολή, που αποστάληκε στον Πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο, αναφέρεται πως ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης παρουσιάζεται να δηλώνει ως επίσημος υποψήφιος του ΔΗΚΟ, επισκέπτεται οικίες και διανέμει φυλλάδια της υποψηφιότητα του, "παραγνωρίζοντας το κόμμα, τις υπό εξέλιξη διαδικασίες για επιλογή υποψηφίου και γενικά κάθε Δημοκρατική αρχή".
 
Η τοπική επιτροπή του ΔΗΚΟ Μέσα Γειτονιάς καταδικάζει και καταγγέλλει, όπως αναφέρει, "την προκλητική συμπεριφορά, τις πράξεις και ενέργειες του Φίλιππου Κωνσταντινίδη" και καλεί τον Νικόλα Παπαδόπουλο να επιληφθεί του θέματος, "το οποίο έχει δημιουργήσει σοβαρές αντιδράσεις, τόσο στα μέλη και φίλους του κόμματος, όσο και στην τοπική κοινωνία της Μέσα Γειτονιάς".
 
Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει την επιστολή, ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε λόγο για ιδιοτελή συμφέροντα της τοπικής επιτροπής και διερωτήθηκε γιατί δεν υπήρξε αντίδραση και από την εδώ και καιρό εξαγγελία της υποψηφιότητας του νυν Δημάρχου Δώρου Αντωνίου, ο οποίος είχε εκλεγεί την περασμένη πενταετία με τη στήριξη ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ.
 
"Ορθώς διαπιστώνει η τοπική επιτροπή του ΔΗΚΟ ότι έχω ανακοινώσει ήδη από τις 23 Σεπτέμβριου την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος δήμαρχος της Μέσα Γειτονιάς και ορθώς διαπιστώνει επίσης ότι έχω επικοινωνήσει γραπτώς με τους δημότες της Μέσα Γειτονιάς κοινοποιώντας τους την απόφαση και τους λόγους που με ώθησαν σε αυτή", συμπλήρωσε.
 
Εξέφρασε δε τη θέση πως "η Τοπική Επιτροπή έχει τις δικές της προσδοκίες και εξυπηρετεί τα δικά της ιδιοτελή συμφέροντα".
 
Εξάλλου, στην επιστολή που έχει αποστείλει στους δημότες, ο κ.Κωνσταντινίδης αναφέρει ότι η απόφαση του για να διεκδικήσει τη δημαρχία έγινε μετά από προτροπή από πολλούς δημότες, αλλά και ώριμο προβληματισμό.
 
"Με εφόδια μου την δεκαπεντάχρονη μου εμπειρία ως Δημοτικός Σύμβουλος και την αγάπη μου για τον Δήμο μας, φιλοδοξώ ότι η υποψηφιότητα μου δίνει διέξοδο και μια νέα προοπτική σε όσους κουράστηκαν από τα πολλά λόγια και τις ανούσιες εξυπηρετήσεις", προσθέτει.
 
Σημειώνει ακόμα πως "όραμα και πρώτιστη επιδίωξη μου, είναι να ξεφύγει ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς από την αδράνεια που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, να γίνει ένας Δήμος υπεύθυνος και συγκροτημένος, ένας δήμος κοντά στους δημότες του, ένας δήμος που να ενδιαφέρεται για την βελτίωση της ποιότητας και την διεύρυνση των υπηρεσιών που προσφέρει".
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Σε 21 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε σχολείο στην Κένυα
Συναγερμός από CIA και ΜΙ6-Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων απειλείται όπως δεν έχουμε ξαναδεί από τον Ψυχρό Πόλεμο
Γιατί είναι σημαντικό να κοιμάστε πριν από τα μεσάνυχτα
Ζελένσκι: Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Μπάιντεν
Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό-Πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;
Πόλεμος 12 μηνών στη Γάζα, χωρίς να φαίνεται ελπίδα για εκεχειρία
Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στη Σερβία και το Κόσοβο
Στη Γαλλία εκπαιδεύουν κοράκια για να καθαρίζουν το πάρκο
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, της Γαλλίας-Διαμαρτύρονται για τον διορισμό του Μπαρνιέ στην πρωθυπουργία