Με … κλασική κρεμάλα το application του ΔΗΚΟ

Την πρώτη εφαρμογή πολιτικού κόμματος στην Κύπρο για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές tablets εγκαινίασε το ΔΗΚΟ. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο, η κίνηση αυτή στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της επικοινωνίας του κόμματος με την κοινωνία, τους πολίτες και τους φίλους του ΔΗΚΟ.
 
Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, δεν βρίσκεται στην κίνηση του Δημοκρατικού Κόμματος να δημιουργήσει ένα application. Η είδηση βρίσκεται αλλού. Μια σύντομη περιήγηση στην νέα αυτή εφαρμογή μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Και αυτό γιατί ανάμεσα σε ειδήσεις, ανακοινώσεις και θέσεις του κόμματος, βρήκαμε  και  μια επιλογή για παιχνίδια. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία παιχνίδια όπως  μνήμης, ΧΟΧ και κλασική κρεμάλα και να παίξει με αντίπαλο τον … Νικόλα. 
 

 
Παιχνίδια μνήμης με τα πρόσωπα των βουλευτών
Εντύπωση μας προκάλεσε το παιχνίδι μνήμης. Ο χρήστης μπορεί να εξασκήσει τη μνήμη του, ταιριάζοντας τα πρόσωπα των βουλευτών του κόμματος. Νικόλας Παπαδόπουλος, Ζαχαρίας Κουλίας και Άγγελος Βότσης πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων στο εν λόγω παιχνίδι,
 

 
Κρεμάλα με τον Νικόλα
Εκεί  όμως που πραγματικά το ΔΗΚΟ το …τερμάτισε  είναι στην κρεμάλα. Στο περιβάλλον του παιχνιδιού, ο παίχτης καλείται να πληκτρολογήση την απάντηση της ερώτησης που δίδεται έχοντας τρεις ζωές. Βεβαίως, το πρόσωπο του Προέδρου, Νικόλα Παπαδόπουλου, που βρίσκεται πάνω αριστερά στην οθόνη,  τον συντροφεύει ή τον αγχώνει για το αποτέλεσμα!
 
 
 
 
 
 
 
Ask Nikolas
Αξιοπρόσεκτη και η επιλογή Ask Nikolas. Ο χρήστης μπορεί να ρωτήσει  ότι θέλει τον Νικόλα, ο οποίος με τη σειρά του θα απαντήσει με βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Βεβαίως επικροτούμε την κίνηση ενός αρχηγού κόμματος  να απαντάει ο ίδιος στα ερωτήματα των πολιτών. Αυτό που προβληματίζει ωστόσο είναι το πόσο προσωποκεντρική φαίνεται να είναι η εφαρμογή που παρουσίασε το ΔΗΚΟ.
 
Στο μεταξύ, με διάθεση για τρολάρισμα υποδέχθηκαν την εφαρμογή του ΔΗΚΟ, χρήστες του διαδικτύου.
 
 

Δειτε Επισης

Kινδυνεύει να τεθεί σε υπολειτουργία το Κεντρικό Σύστημα Μητρώων Κρατικών Ενισχύσεων-Καμπανάκι από Έφορο
Τελέστηκαν στη Λευκωσία τα εγκαίνια Υπαίθριου Ψηφιακού Διαδραστικού Μουσείου
Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής–Τρεμιθούσας
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά
Απονομή σε Κύπρια 1ου Βραβείου Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO