Με τον αρχιτέκτονα Σωτήρη Κυριακίδη διεκδικεί την Έγκωμη το ΑΚΕΛ

 Με δικό του κομματικό υποψήφιο θα διεκδικήσει τον δήμο Έγκωμης το ΑΚΕΛ, παρόλο που το κόμμα της Αριστεράς εμφανιζόταν έτοιμο να υποστηρίξει υποψήφιο που θα υποδείκνυε το ΔΗΚΟ, στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσουν τα δύο κόμματα ενόψει δημοτικών εκλογών.
Ωστόσο, η δυστοκία του ΔΗΚΟ να εξεύρει υποψήφιο στον εν λόγω δήμο φαίνεται να διαφοροποίησε τα δεδομένα και έτσι το ΑΚΕΛ στράφηκε στην επιλογή δικού του υποψηφίου. Στο πλαίσιο αυτό, κατά την Εκλογική Συνέλευση ΑΚΕΛ Έγκωμης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, αποφασίστηκε η διεκδίκηση του δήμου με τον αρχιτέκτονα και πρώην δημοτικό σύμβουλο, Σωτήρη Κυριακίδη.
Σε ό,τι αφορά το ΔΗΚΟ, οι όποιες προσπάθειες να πειστεί κάποιο εκ των στελεχών του κόμματος να διεκδικήσουν τη δημαρχία της Έγκωμης δεν καρποφόρησαν μέχρι στιγμής. Ενόψει του γεγονότος αυτού, οι επιλογές που εξετάζονται σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, είναι είτε ψήφος κατά βούληση είτε η στήριξη ενός εκ των δύο συναγερμικών υποψηφίων που διεκδικούν τη δημαρχία. Δηλαδή, του νυν δημάρχου Ζαχαρία Κυριάκου και του αντάρτη του ΔΗΣΥ, δημοτικού συμβούλου, Φοίβου Ζαχαρίαδη.
 
Με Ευαγγελίδη στην Αραδίππου
Αξίζει να σημειωθεί πως απόφαση για στήριξη του συναγερμικού νυν δημάρχου Ευάγγελου Ευαγγελίδη(σ.σ. ο οποίος εξήγγειλε σήμερα επισήμως την υποψηφιότητά του), έλαβε το βράδυ της Τρίτης η Τοπική Επιτροπή του ΔΗΚΟ στην Αραδίππου. Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Ευαγγελίδη τάχθηκαν οκτώ από τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ Αραδίππου, τέσσερις τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του υποστηριζόμενου από το ΑΚΕΛ Δημήτρη Ξιούρουππα, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά.
Σημειώνεται πως υποστηριζόμενο από τον ΔΗΣΥ υποψήφιο στηρίζει το ΔΗΚΟ και στο Δάλι. Τον νυν δήμαρχο και υποψήφιο για επανεκλογή Λεόντιο Καλλένο.  
 

Δειτε Επισης

Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Δυσφορία Σκυλακάκη για ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν έχουν γίνει αυτά που περιμέναμε»
Ουστέλ: Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Η μετεξέλιξη Νομικής-Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα πρόσωπα κλειδιά για το μέλλον των θεσμών
Μια φωτογραφία η αφορμή για τα προβοκάτσια των Τούρκων στη Δερύνεια-Σε black list όσοι ήταν στην εκδήλωση
Λύση στο θέμα του καλωδίου έχει ο Τατάρ-Προτείνει ηλεκτρική διασύνδεση με την Τουρκία
Δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του Συνοδικού Δικαστηρίου-Πρέπει να παραστούν οι μοναχοί
Εβδομήντα παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου στην Κένυα