Πτήσεις από το αεροδρόμιο Τύμβου προς το Ιράν εξήγγειλε το ψευδοκράτος

Θα αρχίσουν πτήσεις μεταξύ Ιράν και ψευδοκράτους, ανακοίνωσε ο “υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος”, Φικρί Ατάογλου διευκρινίζοντας ότι οι πτήσεις θα διεξάγονται από την Τεχεράνη και την πόλη Τεμπρίζ του Ιράν προς και από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με τη μέθοδο «touch down».
 
 
Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Ατάογλου μιλώντας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ανέφερε ότι για να μπορούν οι πτήσεις αυτές να είναι συνεχόμενες, θα πραγματοποιούνται όπως πραγματοποιούνται οι πτήσεις Ιράν – Κόνια – ψευδοκράτος, χωρίς να γίνεται αλλαγή αεροσκάφους. Μαζί με 200 τουριστικούς πράκτορες, ο “υπουργός τουρισμού” πραγματοποίησε road show στον Ιράν για την προσέλκυση τουριστών στα κατεχόμενα.
 
 
Ο Φικρί Ατάογλου δήλωσε επίσης ότι με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις προβολής του τουριστικού προϊόντος του ψευδοκράτους στη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν.
 
 
Ανέφερε ακόμη ότι επί του παρόντος διεξάγονται τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από την τουρκική πόλη Όρντου προς τα κατεχόμενα και την προσεχή βδομάδα θα διεξαχθούν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και αρμόδιους των Τουρκικών Αερογραμμών για έναρξη πτήσεων και από τα Κόνια προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.
  

Δειτε Επισης

Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
ΟΣΑΚ: Στόχος και αποστολή το συμφέρον των Κυπρίων ασθενών
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Εγκρίθηκε τροποποίηση για απαγόρευση πώλησης ακινήτων σε περιοχές μη ελεγχόμενες από την Κύπρο
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από Βουλή κατά του νομοσχεδίου για διαδηλώσεις
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ