Ξεκίνησε από τη Λεμεσό διήμερη πορεία Εθελοντών Πεζοπόρων Ραδιομαθωνίου

Σε μία σεμνή αλλά συγκινητική τελετή στο Γυμνάσιο Λινόπετρας, ξεκίνησε το πρωί  διήμερη πορεία των Εθελοντών Πεζοπόρων Ραδιομαραθωνίου, η οποία θα περάσει από σχολεία των Επαρχιών Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας, για να τερματίσει αύριο, στις 15:30, στο ΡΙΚ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας, πρόκειται για μία ξεχωριστή ομάδα ατόμων που περπατούν για 27η χρονιά, με στόχο να προβάλουν και ν` αναδείξουν τους στόχους του Ραδιομαραθωνίου, που φέτος είναι η ενημέρωση για τα δικαιώματα των παιδιών και η οικονομική στήριξη του Ιδρύματος.
 
Σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας,Τάκης Ταουσιάνης, ανέφερε ότι με σύνθημα «Έχω Δικαίωμα», ο Συνεργατισμός και το ΡΙΚ διοργανώνουν και φέτος ένα διαφορετικό Ραδιομαραθώνιο, εστιασμένο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα δικαιώματα όλων των παιδιών.
 
Ο Ραδιομαραθώνιος, σημείωσε, είναι  μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού και πρόσθεσε πως «το να στηρίζεις τον συνάνθρωπο σου που έχει ανάγκη, χωρίς να αναμένεις ανταλλάγματα, είναι αρετή την οποία όλοι πρέπει να καλλιεργήσουμε». Αυτό, υπογράμμισε ο κ. Ταουσιάνης, είναι το μήνυμα ανθρωπιάς που στέλνουν σήμερα οι εθελοντές πεζοπόροι τους οποίους συνεχάρη και ευχαρίστησε για την δράση τους.
 
Εξέφρασε επίσης θερμές ευχαριστίες στο διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου Λινόπετρας, τόσο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης όσο και για τη στήριξη που πρόσφεραν στον Ραδιομαραθώνιο και στους συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.   
 
Στην εκδήλωση ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν άτομα του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων  «Το σπίτι του Μάριου» που τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια  παρασύροντας όλους στο χορό, αλλά και του Ιδρύματος Άγιος Στέφανος.
  

Δειτε Επισης

Kινδυνεύει να τεθεί σε υπολειτουργία το Κεντρικό Σύστημα Μητρώων Κρατικών Ενισχύσεων-Καμπανάκι από Έφορο
Τελέστηκαν στη Λευκωσία τα εγκαίνια Υπαίθριου Ψηφιακού Διαδραστικού Μουσείου
Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής–Τρεμιθούσας
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά
Απονομή σε Κύπρια 1ου Βραβείου Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO