Βομβιστική επίθεση στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του Χαλεπιού

Το μεγαλύτερο νοσοκομείο στην ανταρτο-κρατούμενη πλευρά στο Χαλέπι της Συρίας είχαν ως στόχο οι νέες αεροπορικές επιδρομές που σημειώθηκαν σήμερα, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
 
«Βόμβες «χτύπησαν» το νοσοκομείο M10» αναφέρει το πρακτορείο χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες.
 
Αυτή είναι η δεύτερη φορά από την Τετάρτη που τόσο το νοσοκομείο M10 όσο και το Μ2 , όπως είναι οι κωδικές τους ονομασίες, γίνονται στόχοι.
 
Το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δήλωσε ότι από τις αεροπορικές επιθέσεις χτυπήθηκε επίσης  σήμερα ένα μικρότερο νοσοκομείο στη γειτονιά Sakhur.
 
Μόνο την Παρασκευή 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Χαλέπι, ανάμεσά τους έξι παιδιά, λόγω των βομβαρδισμών, σύμφωνα με απολογισμό του Συριακού Πρακτορείου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.
 
Οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν επισημάνει ότι οι επιθέσεις στα νοσοκομεία αποτελούν μέρος μιας εσκεμμένης στρατηγικής και επομένως, συνιστούν εγκλήματα πολέμου.
 
Επίσης, τουλάχιστον 30 άμαχοι σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις πιστές στον  Άσαντ σε αεροπορικές επιδρομές που σημειώθηκαν  στο Χαλέπι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  

Δειτε Επισης

H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Όχημα του Πάπα Φραγκίσκου μετατρέπεται σε κινητό ιατρείο για τα παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας
Κατηγορίες Χαμάς προς Ισραήλ ότι χρησιμοποιεί ανθρωπιστική βοήθεια για «πολιτικό εκβιασμό»
Ισραηλινή πρώην όμηρος της Χαμάς κατήγγειλε τον βιασμό της από γυμναστή στο Τελ Αβίβ
Το Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο που προβλέπει την κατάκτηση της Λωρίδας της Γάζας
Μετά από Πάπας, ο Τραμπ έγινε ήρωας των Star Wars και επιτέθηκε στους «ακραίους τρελούς Αριστερούς»
Η Κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο για επέκταση της επίθεσης στη Γάζα
Αντίστροφη μέτρηση στο Βατικανό για την εκλογή του νέου Πάπα-Τα φαβορί οι προβλέψεις των στοιχηματικών
Ο Τραμπ ανοίγει ξανά τη φυλακή του Αλκατράζ-Θα οδηγούνται εκεί οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες
Επιδρομή της Ουκρανίας με drones εναντίον της Μόσχας-Έκλεισε το αεροδρόμιο Νταμαντιένταβα