Κίνα: Κατεδάφιση νοσοκομείου που βρισκόταν σε λειτουργία

Τμήμα νοσοκομείου ενώ αυτό βρισκόταν σε λειτουργία και παρείχε υπηρεσίες, κατεδαφίστηκε την Πέμπτη στην Κίνα, με αποτέλεσμα να θαφτούν κάτω από τα χαλάσματα σοροί ασθενών και να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα αρκετών γιατρών.

Στην επιχείρηση κατεδάφισης του νοσοκομείου, το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα της επαρχίας Χενάν, συμμετείχαν περίπου 20 άνθρωποι.

«Προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω ένα διαγνωστικό μηχάνημα. Ο θόρυβος της κατεδάφισης ήταν τρομαχτικός» δήλωσε ο Λιου Σουνγκουάνγκ, διευθυντής του τμήματος ακτινολογίας. «Ο ασθενής μου καθόταν δίπλα μου άρχισε να ουρλιάζει καθώς φοβήθηκε ότι πρόκειται για σεισμό. Έτρεξε για να σωθεί, τρομοκρατημένος» είπε.

Oι κινεζικές αρχές έχουν διατάξει τη διεξαγωγή σχετικής έρευνας, ενώ τρεις εργαζόμενοι του νοσοκομείου τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμών με τα συνεργία κατεδάφισης.
 

Δειτε Επισης

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αλί Χαμενεΐ μετά τον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης
Σαρωτικές πλημμύρες στο Τέξας-Τουλάχιστον 50 οι νεκροί, αγωνία για πολλούς αγνοούμενους
ΒΙΝΤΕΟ: Επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από τα φτερά στη Μαγιόρκα-«Λάθος συναγερμός»
Στα 27 τα αγνοούμενα κορίτσια στο Τέξας-Οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων
Άνοιξε ο Σηκουάνας για δημόσιο κολύμπι για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα (pics)
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε πτήση στη Μαγιόρκα, πήρε φωτιά το αεροσκάφος-Στους 18 οι τραυματίες
Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν 20 κοριτσάκια που χάθηκαν από κατασκήνωση στο Τέξας
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»