Προκλητική απόδειξη σε εστιατόριο της Πάφου

Ολοένα και περισσότερες "προκλητικές" αποδείξεις από καφεστιατόρια τα οποία επισκέπτονται πολίτες, πληρόνοντας υπερβολικά ποσά σε σχέση με την παραγγελία τους, γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγκεκριμένη απόδειξη, εκδόθηκε χθες από καφεστιατόριο στην Κάτω Πάφο. Όπως βλέπετε, ο πολίτης που την ανάρτησε στο διαδίκτυο, κλήθηκε να πληρώσει για ένα μπουκάλι νερό, 4 κυπριακούς καφέδες (οι 2 διπλοί) και τρία τοστ το ποσό των 41.15 ευρώ! 

 

 

"Έλεος" ήταν το σχόλιο του προέδρου της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής Λουκά Αριστοδήμου, ο οποίος την αναδημοσίευσε  στην διαδικτυακή του ομάδα, στην οποία καλεί τους καταναλωτές να δημοσιεύουν αποδείξεις που αφορούν αισχροκέρδεια.

Δειτε Επισης

Σε στάση εργασίας τη Δευτέρα οι Συντεχνίες Διοικητικού Προσωπικού του ΤΕΠΑΚ
Θλίψη στην ιατρική κοινότητα... Έφυγε από τη ζωή ο δρ. Άλκης Πιερίδης σε ηλικία 81 ετών
Οι επιπτώσεις στην Κύπρο από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή-«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε»
Συνολικά 19 πτήσεις για επαναπατρισμό Ισραηλινών-Προγραμματισμένες και αναχωρήσεις από μαρίνα Λάρνακας
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Υπ. Ενέργειας: Αναμενόμενη αλλά προσωρινή η αύξηση των τιμών καυσίμων-Θα παρέμβουμε εάν ξεφύγουν οι τιμές
Ουρές στο λιμάνι Λεμεσού για επιβίβαση στο Crown Iris-Επαναπατρίζονται άλλοι 1600 Ισραηλινοί
Ακόμη τέσσερις Κύπριοι και οι οικογένειες τους έφυγαν από το Ιράν και επιστρέφουν στην Κύπρο