Στην εντατική 24χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται από χθες νεαρός, 24 χρόνων, από την Ορόκλινη με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται αρκετά σοβαρή αφού φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ύστερα από ξυλοδαρμό του από δύο ομοχώριους του οι οποίοι καταζητούνται από την Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17.30 χθες το απόγευμα έξω από αρτοποιείο στην Ορόκλινη εντοπίστηκε ένας νεαρός ηλικίας 24 χρόνων, από την Ορόκλινη, να είναι πεσμένος στο έδαφος φέροντας πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και το κρανίο.
 
Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.
 
Οι επι καθήκοντι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας εξέτασαν τον 24χρονο και διαπίστωσαν ότι αυτός έφερε πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου αφού η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρκετά σοβαρή.
 
Ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε είναι ο Αλέξης Παγκράτη. Από περαιτέρω έρευνες προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο Ελληνοκύπριων νεαρών και η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον τους και καταζητούνται. Πρόκειται για ένα 20χρονο και ένα 21χρονο επίσης από την Ορόκλινη.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της