Η περιστασιακή φοίτηση στο ΤΕΠΑΚ είναι γεγονός

Το θεσμό της "Περιστασιακής Φοίτησης" εγκαινιάζει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους του νησιού να παρακολουθήσουν μεμονωμένα μαθήματα προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου από διάφορα Τμήματα του Πανεπιστημίου.
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΤΕΠΑΚ, βασικός στόχος του θεσμού είναι ο εμπλουτισμός γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών των συμμετασχόντων μέσα από τη φοίτηση, σε ένα σύγχρονο και υψηλής ποιότητας μαθησιακό περιβάλλον.
 
"Οι φοιτητές περιστασιακής φοίτησης θα έχουν τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των τυπικών φοιτητών, ενώ θα καταβάλλουν τα ίδια δίδακτρα που καταβάλλουν και οι φοιτητές αντιστοιχίας, δηλαδή €80 ανά ECTS, συμπεριλαμβανομένων και των εργαστηριακών μαθημάτων", προστίθεται.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι της Κύπρου που κατέχουν τουλάχιστον απολυτήριο σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γνωρίζουν πολύ καλά ελληνικά.
 
Οι περιγραφές και οι πληροφορίες των προσφερομένων μαθημάτων είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα κάθε Τμήματος και οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια μπορούν οι υποψήφιοι να τις εξασφαλίσουν στο τηλέφωνο 25002597 ή μέσω email, στο studies@cut.ac.cy.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Πανεπιστημίου, μέχρι και την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016, στην ιστοσελίδα http://bit.ly/1Z2Bfiu και θα προωθηθούν άμεσα στα Τμήματα τα οποία και θα αποφασίσουν.
 
Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την έκβαση του αποτελέσματος με ηλεκτρονικό μήνυμα από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, ενώ περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα http://bit.ly/1Z4hIn3.
 
Επίσης, καταλήγει η ανακοίνωση, το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων στα τηλέφωνα 25002710 και  25002711.
 
 
 

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Δύο μήνες μετά ακόμα περιμένει απαντήσεις για τα έργα στον Ακάμα η ΟΠΟΚ