Το συζητούν ΑΗΚ-ΚΙΒ-ΤΕΚ για την τιμή του ρεύματος προς τα κατεχόμενα

Άρχισαν σήμερα οι διαβουλεύσεις μεταξύ της Διεύθυνσης της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) και της “διεύθυνσης” της αντίστοιχης λεγόμενης αρχής των κατεχομένων ΚΙΒ-ΤΕΚ, σχετικά με την τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος που διοχετεύεται στα κατεχόμενα από το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, οι διαβουλεύσεις αυτές αφορούν καθαρά το εμπορικό μέρος της παροχής ρεύματος από την ΑΗΚ στα κατεχόμενα, και θα ακολουθήσει συνάντηση μεταξύ της ΑΗΚ και της ΡΑΕΚ για να υπάρξει κατάληξη στο θέμα της τιμολόγησης.

Στο μεταξύ, όπως επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου Χρίστος Χριστοδουλίδης, η παροχή ρεύματος προς τα κατεχόμενα από την ΑΗΚ συνεχίζεται και σήμερα.

Από το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς λόγω βλάβης σε μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στα κατεχόμενα, η ΑΗΚ παρέχει μέσω του ΔΣΜΚ ηλεκτρικό ρεύμα στην αντίστοιχη “αρχή” στα κατεχόμενα.
 
 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Καταγγελίες από Κόμμα για τα Ζώα για χώρους εκπαίδευσης σκύλων-«Δεκατρείς περιοχές είναι στο δίκτυο Natura»
Παραμένει πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος-Επιστρέφει το κρύο από την Τρίτη
Η σύγκρουση εξουσιών στην παιδεία, η κρίση που δεν εκτονώνεται και στη μέση τα σχολεία
Εξετάζονται διάφορα σενάρια για να αποφευχθούν οι αποκοπές νερού-«Δεν πήραμε έγκαιρα μέτρα»
Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,4 εκ. ευρώ
Εγκαινιάστηκε στην Αθήνα η έκθεση «ELLES: Μυθολογικές Μορφές του Χθες, Δημιουργοί του Σήμερα»
ΠτΔ: Η Πολιτεία συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
Αναμένει μελέτη των Δημοσίων Έργων για να προκηρύξει διαγωνισμό για το δρόμο Πόλης-Πάφου ο Βαφεάδης
Καλοκαιρινός ο καιρός, στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Αλλάζει τις επόμενες ημέρες το σκηνικό
«Αυξάνονται τα περιστατικά παιδιών που χρήζουν βοήθειας, δύο οι παράγοντες... Οι περιπτώσεις ιδιαίτερες»