Μετά τα χιόνια έρχονται βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένεται να πέσουν βροχές, στις περισσότερες περιοχές, ενώ πιθανό να σηµειωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται αρχικά χιονόπτωση και αργότερα χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να σηµειωθεί χιονόνερο. Σταδιακά όµως αναµένεται βελτίωση του καιρού, αφού τα φαινόµενα θα γίνουν µεµονωµένα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, αρχικά µέτριοι, 4 µποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νότια ισχυροί, 5 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγµένη και στα προσήνεµα κυµατώδης, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν λίγες  τοπικές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη αναµένονται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ τη νύκτα πιθανό να πέσουν τοπικές βροχές. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της