Νεκρός στα βράχια εντοπίστηκε ο 39χρονος που χάθηκε με τον πατέρα του

Νεκρός ανασύρθηκε γύρω στις 11 το πρωί, ο 39χρονος που αγνοείτο από χθες το απόγευμα μαζί με τον πατέρα του ηλικίας 65 χρόνων, όταν είχαν πάει για ψάρεμα στη περιοχή Κάος στη Ξυλοφάγου, που είναι έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 39χρονο εντόπισε δύτης της ΟΥΚ που συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού των δύο ατόμων και λίγο αργότερα έγινε κατορθωτό να μεταφερθεί πάνω σε σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας και ακολούθως να διακομιστεί  στη στεριά.
 
Οι έρευνες για εντοπισμό του 65χρονου συνεχίζονται από άνδρες της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, της ΕΜΑΚ και της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, με τη συνδρομή ακάτου της Λιμενικής Αστυνομίας.
 
Τις προσπάθειες για εντοπισμό ατόμων συνδράμουν από τις πρώτες πρωινές ώρες και κόσμος από το Λιοπέτρι και το Ξυλοφάγου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Καταγγελίες από Κόμμα για τα Ζώα για χώρους εκπαίδευσης σκύλων-«Δεκατρείς περιοχές είναι στο δίκτυο Natura»
Παραμένει πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος-Επιστρέφει το κρύο από την Τρίτη
Η σύγκρουση εξουσιών στην παιδεία, η κρίση που δεν εκτονώνεται και στη μέση τα σχολεία
Εξετάζονται διάφορα σενάρια για να αποφευχθούν οι αποκοπές νερού-«Δεν πήραμε έγκαιρα μέτρα»
Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,4 εκ. ευρώ
Εγκαινιάστηκε στην Αθήνα η έκθεση «ELLES: Μυθολογικές Μορφές του Χθες, Δημιουργοί του Σήμερα»
ΠτΔ: Η Πολιτεία συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
Αναμένει μελέτη των Δημοσίων Έργων για να προκηρύξει διαγωνισμό για το δρόμο Πόλης-Πάφου ο Βαφεάδης
Καλοκαιρινός ο καιρός, στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Αλλάζει τις επόμενες ημέρες το σκηνικό
«Αυξάνονται τα περιστατικά παιδιών που χρήζουν βοήθειας, δύο οι παράγοντες... Οι περιπτώσεις ιδιαίτερες»