Αριστίνδην μεταγραφή από το ΕΥΡΩΚΟ στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ

Με επιστολή του το Δημοκρατικό Κόμμα ανακοίνωσε σήμερα ότι η Μαριάννα Πελεκάνου-Χατζηστεφάνου αποδέχτηκε σχετική πρόταση του Προέδρου του Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου και θα είναι η αριστίνδην υποψήφια του Κόμματος στην επαρχία Λάρνακας.
 
Η Μαριάννα Πελεκάνου-Χατζηστεφάνου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος Ασφαλιστικών Σπουδών. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των ασφαλειών για 30 χρόνια, είναι Διευθύνων Σύμβουλος εταιρίας ασφαλιστικών υπηρεσιών, ενώ, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες τοπικά και διεθνή συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο της.
 
Ξεχωρίζει για την πολύχρονη και πολυεπίπεδη πολιτική δράση της, με γνώμονα πάντα την προάσπιση των δικαιωμάτων του κυπριακού ελληνισμού, την προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη διεκδίκηση μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης με σωστό περιεχόμενο.
 
Στις βουλευτικές εκλογές του 2006 και του 2011, η Μαριάννα Πελεκάνου-Χατζηστεφάνου ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΕΥΡΩΚΟ στην επαρχία Λευκωσίας.
 
Είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα Χατζηστεφάνου, έπαρχο Λάρνακας και έχουν δύο παιδιά, τη Στεφανία και τον Κωνσταντίνο.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Η ένταξη άσκησης στην καθημερινότητα προάγει ποιότητα ζωής πολιτών
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου