Βούτηξαν υπολογιστές από Λύκειο στη Λεμεσό

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από διευθύντρια Λυκείου στη Λεμεσό ότι, γύρω στις 7.40 το απόγευμα της 25ης Ιανουαρίου 2016, ήχησε το σύστημα συναγερμού του εν λόγω λυκείου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι διέρρηξαν δύο αίθουσες του εν λόγω Λυκείου και έκλεψαν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές η αξία των οποίων ανέρχεται στα €1,400 περίπου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 19 και 17 χρόνων, και οι δύο από την επαρχία Λεμεσού, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ανακρινόμενοι φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν στις οικίες τους, εντοπίστηκε στην οικία του ενός εκ των δύο, μέρος της κλαπείσας περιουσίας.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 

Δειτε Επισης

Πορεία διαμαρτυρίας στην κατεχόμενη Λευκωσία για το ζήτημα της μαντίλας με μηνύματα προς Ερντογάν
Διόρισε επίσημα την Ολγκίν ως προσωπική του απεσταλμένη για το Κυπριακό ο ΓΓ του ΟΗΕ
Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ-«Το ΑΚΕΛ αντι να επιτίθεται με ύβρεις, να εξηγήσει στο λαό τη στάση του»
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στη Στουτγκάρδη-Αναφορές για τουλάχιστον οκτώ τραυματίες
Σύλληψη επιβάτη που προκαλούσε οχληρία σε πτήση από Gatwick προς Λάρνακα
Χάθηκαν τα ίχνη του 82χρονου Παναγιώτη Ευσταθίου από τη Λεμεσό (pic)
Απαντά για τις τουρκικές προκλήσεις ο ΠτΔ-«Πριν την Γενεύη έλεγαν ότι δεν ήθελαν διορισμό προσωπικού αντιπροσώπου»
Διαψεύδει ο Τατάρ για αλλαγή του ονόματος του ψευδοκράτους από Ερντογάν-«Απαιτείται "λαϊκή βούληση"»
ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώθηκαν παράκτιες περιοχές στη Χιλή μετά τον σεισμό 7,4 Ρίχτερ
Αναβολή απεργιών στα κατεχόμενα-Σκληρή αντίδραση από συντεχνίες