Τρέξτε όσοι θα...τρέξετε

Για μερικές μέρες ακόμα θα ισχύουν οι προνομιακές τιμές συμμετοχής στον Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ που διεξάγεται φέτος στις 10 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, σε όλες τις κατηγορίες υπάρχει μειωμένο αντίτιμο κατά 40%, για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 31 Ιανουαρίου. Έτσι, η συμμετοχή στον Μαραθώνιο είναι στα €36, από €60 ενώ στον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10χλμ και στο Δρόμο 5χλμ, η συμμετοχή κοστίζει €18, αντί €30 που τιμάται κανονικά.
Η μεγαλύτερη και μαζικότερη αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια ζωής. Το ενδιαφέρον αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι 10.000 διαθέσιμες θέσεις ενδέχεται να αποδειχθούν λίγες για να καλύψουν την ζήτηση.
«Όπως είπαμε από πέρσι, στόχος δεν είναι η αριθμητική επέκταση του αγώνα αλλά η ποιοτική αναβάθμισή του. Θεωρούμε πως κρατώντας σταθερό το νούμερο των διαγωνιζόμενων, θα μπορέσουμε να τους προσφέρουμε μια πολύ καλύτερη διοργάνωση φέτος» επισημαίνει ο Σπύρος Σπύρου, επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.
Επιπροσθέτως ο κ. Σπύρου αναφέρει πως «τα Early Birds, όπως  ονομάζουμε αγγλιστί το μειωμένο αντίτιμο συμμετοχής, είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους δρομείς προκειμένου να διασφαλίσουν τη θέση τους αλλά και να επωφεληθούν της σημαντικής έκπτωσης που παραχωρούν οι διοργανωτές».
ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 
Μέχρι 31/1/2016
Από 1/2/2016
Μαραθώνιος
€36
€60
Ημιμαραθώνιος
€27
€45
Petrolina Δρόμος Ενέργειας 10χλμ
€18
€30
Δρόμος 5χλμ
€18
€30

 
Περισσότερες πληροφορίες για τον Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ στο www.limassolmarathon.com.
 

Δειτε Επισης

Βρέθηκε νικητής στο Τζόκερ-Κέρδισε 4,7 εκατομμύρια ευρώ
Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία
Στο περίμενε οι κοινότητες Μιτσερού για το ασφαλτικό-Η απόφαση Ανωτάτου που καθορίζει τη συνέχεια
Στέγες ηλικιωμένων σε αδιέξοδο-Πέντε χρόνια αναμονής για το νομοσχέδιο, έπεται συνάντηση
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 4,7 εκατ. ευρώ
Τρεις τραυματίες από την πτώση μεταλλική διαφημιστική κατασκευής στα κατεχόμενα
Ηλεκτρονικές συνταγές και ιατρικά δεδομένα ταξιδεύουν με τους Κύπριους πολίτες-Εντός Μαΐου οι ανακοινώσεις
Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αγώνας για μια εξέταση στο ΤΑΕΠ-Καταγγελίες για ώρες ταλαιπωρίας ασθενών χωρίς καν να εξεταστούν
Σύγχυση για τα φαρμακεία στην Αγία Νάπα-Πώς απαντούν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες