ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με συννεφιά αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ πιθανό να σημειωθεί τοπικά ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά ή και μεμονωμένη ελαφρά βροχή ή χιονόνερο, στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βoρειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα αναμένεται γενική εξασθένηση των ανέμων. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά το πρωί στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους πλην 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ψηλότερα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στο μηδέν στο εσωτερικό, γύρω στους 2 στα παράλια και στους πλην 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ημιορεινά θα επικρατεί παγετός, ενώ παγετός αναμένεται να σχηματιστεί και σε πολλές πεδινές περιοχές.

Την Τρίτη αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος. Τοπικά στα ορεινά και ημιορεινά δυνατόν να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση ή και μεμονωμένη ελαφρά βροχή, στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη αλλά την Πέμπτη θα σημειώσει άνοδο.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος