Συνέχεια στη δίκη του 60χρονου για τη σεξουαλική εκμετάλλευση 11χρονης

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθεί σήμερα εκ νέου ο 60χρονος Βρετανός για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης εναντίον ανήλικης στην Πάφο.
 
Ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Άγγελος Δαυίδ όρισε την υπόθεση για σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και διέταξε όπως μέχρι  τότε ο 60χρονος  παραμείνει υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.
 
Εξάλλου, στην προηγούμενη δικάσιμο η διαδικασία συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών με νέο μάρτυρα κατηγορίας εκπρόσωπο τηλεπικοινωνιών ΜΤΝ.
 
Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 60χρονου και της 11χρονης ανήλικης καθώς και η διαδρομή της τηλεπικοινωνιακής τους επικοινωνίας.
 
Στο δικαστήριο έχει καταθέσει και η 11χρονη στην κατηγορούσα αρχή  που εκπροσωπείται από την Α’ δημόσιο κατήγορο Ξένια Ξενοφώντος και αντεξετάστηκε και από τον  συνήγορο υπεράσπισης του 60χρονου Βρετανού δικηγόρου Κώστα Σιαηλή.
 
Η σύλληψη του 60χρονου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου ύστερα από την καταγγελία συγγενικών προσώπων της μικρής, ότι μεταξύ της περιόδου Ιουνίου με Αύγουστο του 2015, ο 60χρονος από τη Βρετανία μόνιμος κάτοικος Κύπρου φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά, το 11χρονο κοριτσάκι.
 
Ο 60χρονος που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της 11χρονης και  ήταν σε θέση να επισκέπτεται την οικογένεια στο σπίτι τους.
 
Η 11χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τις παρενοχλήσεις σε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο ακολούθως προχώρησε στην καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία.
 
 

Δειτε Επισης

Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη