Σταμάτησαν οι έρευνες στην Καλόλιμνο

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες σταμάτησαν προσωρινά τις έρευνες του Λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Καλολίμνου, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων του ιστιοφόρου σκάφους, που βυθίστηκε χθες τα ξημερώματα στο σημείο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μεταφέροντας άγνωστο, μέχρι στιγμής, αριθμό μεταναστών και προσφύγων. 

Στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι που φθάνουν τα 8 μποφόρ. Δεν μπορεί να προσεγγίσει σκάφος του Λιμενικού αλλά ούτε να επιχειρήσουν δύτες της Ομάδας Ειδικών Καταδύσεων της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, προκειμένου να αποπειραθούν να ερευνήσουν το ναυαγισμένο σκάφος.

Οι νεκροί από το ναυάγιο ανέρχονται σε 35, καθώς το απόγευμα ανασύρθηκε η σορός ακόμη μίας γυναίκας. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 26 άτομα (22 άνδρες και 4 γυναίκες) και έχουν περισυλλεγεί 35 σοροί (17 γυναίκες, 7 άνδρες και 11 παιδιά).Οι διασωθέντες αλλά και οι σοροί των άτυχων μεταναστών και προσφύγων έχουν μεταφερθεί στην Κάλυμνο.  

Δειτε Επισης

Η αγόρευση της εισαγγελέως για το Μάτι-«Όταν η πυρκαγιά έρχεται, κάνεις εκκένωση»
Νεκρός 28χρονος μετά από εργατικό ατύχημα στη Βούλα-Γερανός ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια(vid&pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η κλοπή σε εταιρεία courier-Κουκουλοφόρος άρπαξε 2.000 ευρώ
Συνελήφθη στα Εξάρχεια ο Κώστας Σακκάς-Τον εντόπισαν να οδηγεί μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα και κράνος
Βιδωμένα σε τοίχο τα έργα που βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης-«Ήταν μια φοβερή μορφή βίας»
Το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ουκρανίας
Ξανά στο Εφετείο η υπόθεση δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Με πλακάτ έξω από το Εφετείο οι συγγενείς των 104 νεκρών στο Μάτι-Αρχίζει η εισαγγελική αγόρευση
Το τελευταίο αντίο στο νιόπαντρο ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο
Χειροπέδες σε 27χρονο στο Ηράκλειο-Πυροβόλησε άνδρα λόγω κτηματικών διαφορών