Πάμε για την πιο κρύα ημέρα του χειμώνα μέχρι τώρα

Χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά και τσουχτερό κρύο είναι το σκηνικό που συνθέτει τον καιρό το σαββατοκύριο. Ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται τη Δευτέρα, χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται για την πιο κρύα ημέρα του χειμώνα μεχρι τώρα.
 
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και ενδεχομένως και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Στα ορεινά και το βράδυ πιθανώς και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές αναμένεται να χιονίσει.

Την Κυριακή διαστήματα αυξημένων νεφώσεων αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως το πρωί. Χιόνια θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Χιόνια αναμένονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ νιφάδες χιονιού δεν αποκλείονται και σε κάποιες πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, αισθητή πτώση την Κυριακή και μικρή περαιτέρω πτώση τη Δευτέρα, κατά την οποία η θερμοκρασία αναμένεται να κατέβει χαμηλότερα από τους 7 βαθμούς κελσίου.
 
Σημειώνεται ότι στους 7 βαθμούς είχε κατέλθει η θερμοκρασία την πρωτοχρονιά. Οι προβλέψεις δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ερχόμενη Δευτέρα να είναι ακόμη πιο κρύα και από την πρώτη ημέρα του χρόνου. 
  
 
 
 

Δειτε Επισης

Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος