Γενέθλια στο σκοτάδι θα περάσουν τελικά ο Αντρέας και η Έλενα

Στο σκοτάδι παραμένουν τελικά, παρά τον ενθουσιασμό ότι το πρόβλημα θα επιλυνόταν,  ο Ανδρέας και η Έλενα, το ζευγάρι από τη Λεμεσό που ζει χωρίς ρεύμα τους τελευταίους 7 μήνες. Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας τους από τον "Ρεπόρτερ", τόσο ο κόσμος όσο και η ΑΗΚ, επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού ζευγαριού γι'αυτό και τροχοδρομήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την επανασύνδεση του ρεύματος στο υποστατικό τους.  

Ωστόσο, το τελευταίο 24ωρο τα πράγματα δεν πήραν την αναμενόμενη και πολυπόθητη για το ζευγάρι εξέλιξη, καθώς ο εγγυητής άλλαξε τελικά γνώμη και δεν υπέγραψε. Σύμφωνα με την ΑΗΚ, βάσει νόμου, πέραν από το οφειλόμενο ποσό, η υπογραφή ενός εγγυητή, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επανασύνδεση του ρεύματος στο υποστατικό ενός πτωχεύσαντα. 

Σε επικοινωνία που είχε ο Ρεπόρτερ με τον Αντρέα, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή από το να αποταθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη για βοήθεια με την ελπίδα να δουν επιτέλους φως στο σπίτι τους. "Αντιλαμβάνομαι ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και ο κόσμος βλέπει με επιφύλαξη το να εγγυηθεί κάποιον που δεν ξέρει. Δεν μπορώ να υποχρεώσω κανέναν να το κάνει. Απλά θέλουμε και μεις να δούμε λίγο φως. Σήμερα η κοπέλα μου έχει γενέθλια και δεν ήθελα να τα γιορτάσουμε στο σκοτάδι" ήταν τα λόγια του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από συγκατάθεση του ίδιου του Αντρέα, ο Ρεπόρτερ  μπορεί να δώσει τα προσωπικά στοιχεία του ζευγαριού σε όσους ενδιαφέρονται να  βοηθήσουν.
Όσοι θέλουν περισσότερα στοιχεία μπορούν να αποστείλουν μήνυμα  στην σελίδα του reporter.com.cy στο facebook: https://www.facebook.com/reportercy/


 

 

Δειτε Επισης

Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος