Κίνημα Αλληλεγγύη: Διέψευσε τον Α. Νεοφύτου ο Ακιντζί

Το Κίνημα «Αλληλεγγύη», με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί διέψευσε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ότι η παρουσία του στο Νταβός δεν είναι αναβάθμιση, όταν δήλωσε ότι για πρώτη φορά στο Νταβός συμμετέχει η λεγόμενη ΤΔΒΚ σε επίπεδο ηγέτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου «διαβεβαίωνε τους πολίτες το πρωί ότι η παρουσία του κ. Ακιντζί στο Νταβός δεν είναι αναβάθμιση, ερωτώντας μάλιστα με απορία `καλά όταν τον βλέπουμε στην Κύπρο δεν αναβαθμίζεται και αν τον δούμε στο Νταβός, θα τον αναβαθμίσουμε`»; Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη δήλωση του, προστίθεται, «η πρώτη προσπάθεια αναβάθμισης ερχόταν από τον ίδιο τον Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος αναχωρώντας για το Νταβός δήλωνε με έμφαση ότι θέλει να επιστρέψει `με τα καλύτερα αποτελέσματα από το Φόρουμ του Νταβός όπου για πρώτη φορά συμμετέχει η λεγόμενη ΤΔΒΚ σε επίπεδο ηγέτη`. Ασχέτως «δε του γεγονότος ότι στη συνέχεια αφαίρεσε την «ΤΔΒΚ» από το κείμενο, σε όλα τα έγγραφα που κυκλοφορούν στο Νταβός, αναφέρεται ότι προέρχονται από το «Προεδρικό Μέγαρο» », αναφέρεται.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο κ. Νεοφύτου «με την δήλωση του ότι όσοι επιδιώκουν συνεργασία με τον ΔΗΣΥ θα πρέπει να συμφωνούν μαζί του τόσο στο Κυπριακό όσο και στην οικονομία, φανερώνει ότι είναι πλέον παρελθόν ο παλιός Δημοκρατικός Συναγερμός που ήταν πάντα ένα ευρωπαϊκό δημοκρατικό πολυφωνικό κόμμα που διέθετε κουλτούρα συνεργασιών και συναίνεσης».
 
ΚΥΠΕ
  
 
 

Δειτε Επισης

«Ποιος θα διώξει τους εγκληματίες, αυτός που ήταν απέναντι από την κ. Αντριάνα;»
Να αποδοθούν ευθύνες για την ελλιπή διερεύνηση για Θανάση από Αστυνομία και Ν. Υπηρεσία ζητά το Volt
Παρουσίασε το όραμα του για την Αντιδημαρχία Λευκωσίας ο Χρ. Ιωσήφ
Χρηματική εισφορά για στήριξη της Ανόρθωσης προσέφερε ο Βασίλης Μαύρου
Στην Κύπρο για νέα επίσκεψη εργασίας ο εισηγητής για Αμμόχωστο στην ΚΣΣΕ
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΔΗΠΑ στον Δήμο Λατσιών-Γερίου
Επικρίσεις ΑΚΕΛ στην Κυβέρνηση-«Ανύπαρκτος ο προγραμματισμός για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών»
Οι υποψήφιοι της ΔΗΠΑ για τον Δήμο Νότιας Λευκωσίας και Ιδαλίου
Προκλήσεις ΕΕ και ο ρόλος των κοινοβουλίων σε συζήτηση για τα 20χρονα ένταξης
Aναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ιδαλίου ζητεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Ιωσήφ