Επιτέλους παίρνουν ρεύμα ο Αντρέας και η Έλενα

Συγκινητική είναι από χθες το απόγευμα η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και το ενδιαφέρον που επέδειξε από την πρώτη στιγμή η ΑΗΚ για την περίπτωση του  Αντρέα και της Έλενας, που όπως αποκάλυψε ο Ρεπόρτερ εδώ και 7 μήνες μένουν σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
 
Όπως μας πληροφόρησε η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, έχουν ήδη γίνει όλες οι νόμιμες διαδικασίες και απομένει μια υπογραφή από ένα εγγυητή για να συνδεθεί το ρεύμα στο υποστατικό τους.
 
Ο ίδιος ο Αντρέας σε επικοινωνία που είχαμε το πρωί μαζί του, μας είπε πως  έχει βρει τον εγγυητή και απομένει το ποσό που πρέπει να καταβληθεί.  

Σημειώνεται πως δεκάδες κόσμου εξέφρασαν ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή για να βοηθήσουν το ζευγάρι. Ο Ρεπόρτερ επικοινώνησε  ήδη με τον ο Αντρέα ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη έκπληξη αλλά και ευγνωμοσύνη του  για το ενδιαφέρον που επέδειξε ο κόσμος.

Μετά από συγκατάθεση του ίδιου του Αντρέα, ο Ρεπόρτερ  μπορεί να δώσει τα προσωπικά στοιχεία του ζευγαριού σε όσους ενδιαφέρονται να  βοηθήσουν.
Όσοι θέλουν περισσότερα στοιχεία μπορούν να αποστείλουν μήνυμα  στην σελίδα του reporter.com.cy στο facebook:  https://www.facebook.com/reportercy/
 
Η συγκονιστική περίπτωση του Αντρέα και της Έλενας
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Υπ. Ενέργειας: Αναμενόμενη αλλά προσωρινή η αύξηση των τιμών καυσίμων-Θα παρέμβουμε εάν ξεφύγουν οι τιμές
Ουρές στο λιμάνι Λεμεσού για επιβίβαση στο Crown Iris-Επαναπατρίζονται άλλοι 1600 Ισραηλινοί
Ακόμη τέσσερις Κύπριοι και οι οικογένειες τους έφυγαν από το Ιράν και επιστρέφουν στην Κύπρο
Παραίτηση Υφυπουργού Πρόνοιας ζητά η Ισότητα για κάμερες που κατέγραφαν ήχο
Κατέπλευσε εκ νέου στο λιμάνι Λεμεσού το «Crown Iris»-Μετέφερε 1.600 ξένους υπηκόους
Πραγματοποιούνται άλλες 15 πτήσεις από τη Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία για επαναπατρισμό πολιτών
Στα ύψη ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες
Οι προκλήσεις της ΕΕ για απόκτηση στρατηγικής αυτονομίας, η παρουσία ΝΑΤΟ και ο ρόλος της Κύπρου