Σε δύο κλήσεις σε Λεμεσό και Πάφο ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Σε δύο κλήσεις σε Λεμεσό και Πάφο ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η μια αφορούσε αποπαγίδευση τραυματιών σε δυστύχημα και η δεύτερη πυρκαγιά σε τροχόσπιτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 11.11 λήφθηκε μήνυμα για τροχαία σύγκρουση με παγιδευμένους τραυματίες στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η ώρα 11.27 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο. Η οδηγός απεγκλωβίστηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού.

Η ώρα 13.42 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε τροχόσπιτο στο χωριό Κονιά στην Πάφο Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πάφου και η ώρα 14.03 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε τροχόσπιτο το όποιο βρισκόταν σε οικόπεδο στο χωριό Κονιά. Από την πυρκαγιά το τροχόσπιτο και το περιεχόμενο του καταστράφηκαν εντελώς. Η πυρκαγιά που προκάλεσε ζημιές ύψους 20 χιλιάδων ευρώ περίπου, προκλήθηκε από ξυλόσομπα.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 4,7 εκατ. ευρώ
Ο Τραμπ επιβεβαίωσε την απομάκρυνση Γουόλτς-Ο Μάρκο Ρούμπιο νέος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας
Αυτοί καταζητούνται για την απόπειρα φόνου εναντίον 31χρονου στην Πάφο (pics)
Αποχωρεί ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ-Έβαλε δημοσιογράφο σε απόρρητη συνομιλία για την Υεμένη
Βίντεο από τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην πυρκαγιά στο Ισραήλ
Πρόστιμα ύψους 36 χιλ. ευρώ σε εργοδότες για αδήλωτη εργασία στη Λάρνακα-Έξι συλλήψεις
Νέα έκκληση Ζελένσκι να ασκηθεί «ισχυρή πίεση» στη Ρωσία για εκεχειρία
Ξεπέρασαν τις 400 οι συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη από τις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
Συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στο Ισραήλ-Τραυματίστηκαν 17 πυροσβέστες
Τρεις τραυματίες από την πτώση μεταλλική διαφημιστική κατασκευής στα κατεχόμενα